Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μιλάει για το «Rambo: Το Τελευταίο Αίμα»

Δείτε αποκλειστικά στο «α» το featurette με τον ηθοποιό να επιστρέφει στον εμβληματικό action ρόλο του.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μιλάει για το «Rambo: Το Τελευταίο Αίμα»

Ο μύθος του Ράμπο αναβιώνει στη μεγάλη οθόνη με τον Σιλβέστερ Σταλόνε να επιστρέφει στον εμβληματικό action ρόλο που καθόρισε την ποπ κουλτούρα στα ‘80s.

Στο «Rambo: Το Τελευταίο Αίμα» ο Σταλόνε ολοκληρώνει μια κινηματογραφική πορεία που ξεκίνησε το 1982 και μετρά συνολικά πέντε ταινίες. Το τελευταίο κεφάλαιο, το οποίο σκηνοθετεί ο Άντριαν Γκρούνμπεργκ στη δεύτερη σκηνοθετική του δουλειά, ο Ράμπο έχει πλέον επιστρέψει στην πατρίδα του. Εκεί όμως ο στρατιώτης συνειδητοποιεί ότι τον περιμένει μια ακόμα, τελευταία, μάχη που πρέπει να δώσει. Θα έρθει αντιμέτωπος με τον εαυτό του και νέους απρόβλεπτους εχθρούς που θα απειλήσουν ό,τι αγαπά περισσότερο, γεγονός που οδηγεί τον Ράμπο σε ένα αιματηρό μονοπάτι εκδίκησης.

Δείτε τον Σιλβέστερ Σταλόνε να μιλάει για το ρόλο του και τη νέα ταινία, στο featurette που εξασφάλισε αποκλειστικά το «α».

Περισσότερες πληροφορίες

Rambo: Το Τελευταίο Αίμα

Rambo: Last Blood
0,5
  • Περιπέτεια
  • 2019
  • Διάρκεια: 101 '
  • Αντριάν Γκρούνμπεργκ

Ο Τζον Ράμπο έχει αποτραβηχτεί πλέον στο ράντσο του, όπου ζει ήσυχα με τη θετή του οικογένεια. Όταν όμως η έφηβη κόρη του αποφασίσει να ταξιδέψει στο Μεξικό για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα, οι απρόοπτες εξελίξεις αναγκάζουν τον σκληροτράχηλο βετεράνο να επιστρέψει στο παρελθόν με τον πιο βίαιο τρόπο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
02/05/2024

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.

Η σχέση του συγγραφέα Πολ Όστερ με τον κινηματογράφο

Θυμόμαστε τα βιβλία του εμβληματικού συγγραφέα που έγιναν ταινίες αλλά και τα φιλμ που ο ίδιος σκηνοθέτησε.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά το καλοκαίρι

Χαρτογραφούμε το τοπίο των κυκλοφοριών που πρόκειται να μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.