Στο νέο τρέιλερ της «Φαντασίας» μια καριέρα στις πίστες εκτοξεύεται

Η Ρένα Μόρφη παίρνει το μικρόφωνο και μας ταξιδεύει στα μπουζούκια των ‘90s.

Στο νέο τρέιλερ της «Φαντασίας» μια καριέρα στις πίστες εκτοξεύεται

Έτοιμοι για ένα ταξίδι στα ‘90s γεμάτο λαϊκή μουσική, λουλούδια και πάθη; Η «Φαντασία», η τρίτη ταινία του Αλέξη Καρδαρά («Γκίνες», «Η Ληστεία»), φέρνει στη μεγάλη οθόνη τον κόσμο της νύχτας και των κέντρων διασκέδασης αμέσως μετά την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο του 1993.

Ήταν η εποχή που η χώρα λικνιζόταν στους ρυθμούς τραγουδιών όπως το «Είμαι Φερέγγυος» του Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος γέμιζε ασφυκτικά το Διογένης Παλλάς, η ιδιωτική τηλεόραση έκανε τα πρώτα της βήματα και ο κόσμος διασκέδαζε όλη την εβδομάδα. Τότε μια νεαρή τραγουδίστρια (Ρένα Μόρφη) φτάνει στην Αθήνα από την επαρχία για να δουλέψει στο μαγαζί ενός βετεράνου μπουζουξή (Στέλιος Μάινας), με τον οποίο κάνει τις πρώτες της επιτυχίες. Σύντομα όμως γνωρίζει ένα γνωστό λαϊκο-ποπ τραγουδιστή (Γιάννης Στάνκογλου), ο οποίος την ερωτεύεται παράφορα και διαταράσσει τις σχέσεις της με το μουσικό που της άνοιξε το δρόμο προς την καταξίωση.

Στο νέο τρέιλερ της «Φαντασίας» βλέπουμε τη Μόρφη, εδώ στον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο, να μεταλλάσσεται από άγνωστη τραγουδίστρια σε σταρ εν ριπή οφθαλμού, προτού τα ερωτικά μπερδέματα και τα ρίσκα της νύχτας τη φέρουν κοντά στη πτώση. Διαβάστε περισσότερα για τη «Φαντασία» στο ρεπορτάζ του «α» από τα γυρίσματα της ταινίας εδώ.

Δείτε το τρέιλερ της «Φαντασίας»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".