O Μάβερικ επιστρέφει στο τρέιλερ του καινούριου «Top Gun»

Η νοσταλγία για τα 80's φέρνει ξανά στην οθόνη τον ιπτάμενο Τομ Κρουζ του «Top Gun» στο πολυσυζητημένο σίκουελ «Maverick».

O Μάβερικ επιστρέφει στο τρέιλερ του καινούριου «Top Gun»

Έντεκα μήνες πριν την πρεμιέρα του στη μεγάλη οθόνη, στις 26 Ιουνίου του 2020, το σίκουελ του «Top Gun», ενός σημείου αναφοράς της ποπ κουλτούρας των 80's, προετοιμάζει το διάδρομο της εμπορικής απογείωσής του μ’ ένα εντυπωσιακό τρέιλερ. Σ’ αυτό μαθαίνουμε από τον Εντ Χάρις πως ο Μάβερικ έχει κολλήσει στο βαθμό του επισμηναγού, είναι όμως πάντα έτοιμος να ηγηθεί ενός ετοιμοπόλεμου σμήνους όταν το καθήκον τον καλεί.

Δίπλα στον αγέραστο Τομ Κρουζ, στην ταινία συμπρωταγωνιστούν η Τζένιφερ Κόνελι ως πιθανή ρομαντική παρτενέρ, ο Μάιλς Τέλερ («Χωρίς Μέτρο») στο ρόλο του γιου του Γκουζ (Άντονι Έντουαρντς), ο Βαλ Κίλμερ ως Άισμαν, ο οποίος όμως δεν εμφανίζεται στο τρέιλερ, και η Μόνικα Μπάρμπαρο, του τηλεοπτικού «Chicago justice», ως η θηλυκή πιλότος που θα κάνει τη διαφορά. Στη σκηνοθετική καρέκλα του «Top Gun: Maverick», 33 χρόνια μετά τον Τόνι Σκοτ, κάθεται ο Τζότζεφ Κοζίνσκι («TRON: Legacy», «Oblivion»).

Δείτε το τρέιλερ του «Top Gun: Maverick»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Όλα όσα θα δούμε στο Athens Short Film Festival

Το φεστιβάλ έρχεται με επτά διαφορετικές θεματικές και 45 μικρού μήκους απ' όλο τον κόσμο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
06/12/2025

Οι δραματικές ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά αυτή την εβδομάδα

Οι παραγωγές που παίζονται στις μεγάλες οθόνες της πόλης έως και την Τετάρτη 10/12.

Τι νέο βλέπουμε στα σινεμά αυτό το ΠΣΚ

Οι καινούριες ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 4/12, οι κριτικές, τα τρέιλερ και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις γι' αυτές.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (4-10/12)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Κάουτερ Μπεν Χανία: "Όσα συμβαίνουν στη Γάζα μάς κάνουν όλους Παλαιστίνιους"

Η βραβευμένη στη Βενετία σκηνοθέτρια της "Φωνής της Χιντ Ρατζάμπ" μιλάει για την κινηματογραφική διαχείριση ενός σοκαριστικού αληθινού ντοκουμέντου, το οποίο μετέτρεψε σε πολιτικό θρίλερ και σε μια ηχηρή αντιπολεμική κραυγή.

Μαρία Κομνηνού, ποια είναι τα must του 14ου Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας;

Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια μας παρουσιάζει τις προβολές και τις δράσεις που δεν πρέπει να χάσουμε τις πρώτες μέρες του φεστιβάλ.

Λώρη Λοϊζίδη, πώς είναι να φτιάχνεις ένα ελληνικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι;

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χρήστου Κανάκη, "Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων", το "α" συζήτησε με τον πρωταγωνιστή και σεναριογράφο Λώρη Λοϊζιδη.