O Μάβερικ επιστρέφει στο τρέιλερ του καινούριου «Top Gun»

Η νοσταλγία για τα 80's φέρνει ξανά στην οθόνη τον ιπτάμενο Τομ Κρουζ του «Top Gun» στο πολυσυζητημένο σίκουελ «Maverick».

O Μάβερικ επιστρέφει στο τρέιλερ του καινούριου «Top Gun»

Έντεκα μήνες πριν την πρεμιέρα του στη μεγάλη οθόνη, στις 26 Ιουνίου του 2020, το σίκουελ του «Top Gun», ενός σημείου αναφοράς της ποπ κουλτούρας των 80's, προετοιμάζει το διάδρομο της εμπορικής απογείωσής του μ’ ένα εντυπωσιακό τρέιλερ. Σ’ αυτό μαθαίνουμε από τον Εντ Χάρις πως ο Μάβερικ έχει κολλήσει στο βαθμό του επισμηναγού, είναι όμως πάντα έτοιμος να ηγηθεί ενός ετοιμοπόλεμου σμήνους όταν το καθήκον τον καλεί.

Δίπλα στον αγέραστο Τομ Κρουζ, στην ταινία συμπρωταγωνιστούν η Τζένιφερ Κόνελι ως πιθανή ρομαντική παρτενέρ, ο Μάιλς Τέλερ («Χωρίς Μέτρο») στο ρόλο του γιου του Γκουζ (Άντονι Έντουαρντς), ο Βαλ Κίλμερ ως Άισμαν, ο οποίος όμως δεν εμφανίζεται στο τρέιλερ, και η Μόνικα Μπάρμπαρο, του τηλεοπτικού «Chicago justice», ως η θηλυκή πιλότος που θα κάνει τη διαφορά. Στη σκηνοθετική καρέκλα του «Top Gun: Maverick», 33 χρόνια μετά τον Τόνι Σκοτ, κάθεται ο Τζότζεφ Κοζίνσκι («TRON: Legacy», «Oblivion»).

Δείτε το τρέιλερ του «Top Gun: Maverick»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου επιστρέφει για 2η χρονιά στο Ηράκλειο

Cinema that makes you think: Το CINEphil_101 ανακοινώνει την έναρξη υποβολών και προσκαλεί κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/01/2026

Η Άννα Ρεζάν μας μιλά για το ιστορικό ντοκιμαντέρ της "Οι Δικοί μου Άνθρωποι"

Η εβραϊκής καταγωγής ηθοποιός και σκηνοθέτιδα περιγράφει την προσπάθειά της να γυρίσει ένα κινηματογραφικό χρονικό που ξεκινάει ως οικογενειακό πορτρέτο και καταλήγει σε μια κατάθεση ιστορικής μνήμης.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (22-28/01)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Κάποια πράγματα που ίσως δε γνώριζες για το "Άμνετ"

Όπου και να οφείλεται το hype γύρω από την ταινία, που έκανε πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες, εμείς συγκεντρώσαμε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες γι' αυτήν.

Οι ελληνικές ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά μετά τον "Καποδίστρια"

Αυτές είναι οι ταινίες Ελλήνων δημιουργών που μπορείτε να δείτε τώρα ή σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες, οργανώνοντας τη διαδρομή σας με την υπηρεσία Multiple Stops του Uber Taxi.

Οι "Αμαρτωλοί" συνέτριψαν το ρεκόρ οσκαρικών υποψηφιοτήτων

Οι υποψηφιότητες για τα 98α βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου επεφύλαξαν λιγοστές, αλλά ηχηρότατες εκπλήξεις, με το αλληγορικό θρίλερ φαντασίας του Ράιαν Κούγκλερ να καταρρίπτει κάθε προηγούμενη επίδοση, διεκδικώντας 16 Όσκαρ.

"Η Εσχάτη των Ποινών": Ο Κρις Πρατ μας μιλάει για την δικαστή τεχνητής νοημοσύνης Μέρσι

Το "α" εξασφάλισε ένα αποκλειστικό κλιπ από το νέο θρίλερ του Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ που κυκλοφορεί στους κινηματογράφους σήμερα, 22/1.