Δείτε τις πρώτες εικόνες της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ βγήκε στους δρόμους του Λονδίνου με τη θρυλική Aston Martin V8.

Δείτε τις πρώτες εικόνες της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ

Βγήκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες της ομάδας του «Bond 25», όπου ο Ντάνιελ Κρεγκ(007) φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά στο πλατό των γυρισμάτων και συγκεκριμένα στο κέντρο του Λονδίνου, ύστερα από δύο εβδομάδες ανάρρωσης, λόγω του τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Τζαμάικα.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τα γυρίσματα στο Λονδίνο, βλεπουμε τον Ντάνιελ Κρεγκ να ποζάρει με τη βασιλική φρουρά, ενώ την παράσταση κλέβει το θρυλικό αμάξι Aston Martin V8 που είχε πρωτοεμφανιστεί στην ταινία του πράκτορα 007, «Με το Δάχτυλο στη Σκανδάλη» το 1987. Τζαμάικα, Νορβηγία, Λονδίνο και Ιταλία είναι οι χώρες που θα επισκεφθεί στην ταινία αυτή ο θρυλικός πράκτορας.

Τη σκηνοθεσία της πολυαναμενόμενης ταινίας έχει αναλάβει ο Κάρι Φουκουνάγκα («True Detective»). Στο «Bond 25» ξανασυνανταμε γνώριμα πρόσωπα όπως Ρέιφ Φάινς, Ναόμι Χάρις, Λεά Σειντού, Μπεν Γουίσο και Ρόρι Κίνεαρ αλλά και καινούργιες προσθήκες στο franchise, όπως η Άνα ντε Άρμας, ο Μπίλι Μάγκνουσεν και η Λασάνα Λινς. Τον νέμεση του Τζέιμς Μποντ θα ενσαρκώσει ο βραβευμένος με όσκαρ Ράμι Μάλεκ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.