Drive-in στο Λυκαβηττό για «Διακοπές στην Ίμπιζα» (updated)

Μια ιδιαίτερη εμπειρία περιμένει όσους βρεθούν την Παρασκευή το βράδυ στο λόφο.

Drive-in στο Λυκαβηττό για «Διακοπές στην Ίμπιζα» (updated)

Μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά περιμένει όσους βρεθούν την Παρασκευή 28/6 (21.00) στο λόφο του Λυκαβηττού. Ο ραδιοφωνικός σταθμός En Lefko 87.7 μετατρέπει για μια βραδιά και μόνο το αγαπημένο σημείο της Αθήνας σε drive-in, με εντυπωσιακά αυτοκίνητα να περιμένουν τους επιβάτες τους για να απολαύσουν την πρεμιέρα της γαλλικής κωμωδίας «Διακοπές στην Ίμπιζα».

Με φόντο την εντυπωσιακή θέα της πόλης, οι τυχεροί που θα βρεθούν στο Λυκαβηττό θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ιδιαίτερη εμπειρία, μια γεύση της οποίας μπορούμε να πάρουμε στο παρακάτω βίντεο:

Όσο για την ταινία «Διακοπές στην Ίμπιζα» (Αρνό Λεμόρ) με πρωταγωνιστή τον γνωστό κωμικό ηθοποιό Κριστιάν Κλαβιέ («Θεέ μου, τι σου Κάναμε;», «Βρε Καλώς τους!», «Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα»), εκεί παρακολουθούμε τον κεραυνοβόλο έρωτα που βιώνουν δύο διαζευγμένοι, ο Φιλίπ (Κλαβιέ) και η Κάρολ (Ματίλντ Σενιέ). Εκείνος είναι αποφασισμένος να κερδίσει τη συμπάθεια των παιδιών της Κάρολ, έτσι κάνει την εξής συμφωνία με το μεγαλύτερο γιο της: εάν τα πάει καλά στις εξετάσεις θα διαλέξει εκείνος τον προορισμό των κοινών διακοπών τους. Εκείνος τα καταφέρνει και επιλέγει την… Ίμπιζα. Ο Φιλίπ τότε θα πρέπει να αποδεχθεί το γεγονός πως οι φετινές διακοπές θα είναι ένα ατελείωτο πάρτι με τουρίστες, και όχι μια ευκαιρία για χαλάρωση…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.