Πλήθος χολιγουντιανών σταρ στη νέα ταινία του Ξαβιέ Ντολάν

Δείτε το τρέιλερ του «The Death and Life of John F. Donovan».

Πλήθος χολιγουντιανών σταρ στη νέα ταινία του Ξαβιέ Ντολάν

Η νέα ταινία του Καναδού πολυσυζητημένου σκηνοθέτη Ξαβιέ Ντολάν, με τίτλο «The Death and Life of John F. Donovan», αποκτά τρέιλερ και μας παρουσιάζει έναν – έναν τους πρωτοκλασάτους πρωταγωνιστές της.

Η οσκαρική Νάταλι Πόρτμαν, ο σταρ του «Game of Thrones» Κιτ Χάρινγκτον, η Θάντι Νιούτον και ο μικρός πρωταγωνιστής του «Δωματίου» Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους ηθοποιούς του «John F. Donovan». Εκείνη που λείπει όμως είναι η Τζέσικα Τσαστέιν, καθώς ως γνωστόν ο Ντολάν αποφάσισε πως ο χαρακτήρας της ηθοποιού δεν ωφελούσε τελικά την ιστορία της ταινίας, έτσι στο μοντάζ αναγκάστηκε να τον αφαιρέσει τελείως.

Αυτή η απόφαση ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον περασμένο Φεβρουάριο. Λίγο αργότερα και ενώ όλοι περίμεναν πως η ταινία θα έκανε σίγουρα πρεμιέρα στο φεστιβάλ των Κανών, εκείνη απουσίαζε ηχηρά από το διαγωνιστικό τμήμα. Σύμφωνα με τον διευθυντή του φεστιβάλ Τιερί Φερμό, ο λόγος ήταν πως ο Ντολάν ήθελε να δουλέψει ακόμα περισσότερο το μοντάζ της ταινίας. Τελικά η παγκόσμια πρώτη του «John F. Donovan» έγινε στο περασμένο φεστιβάλ του Τορόντο.

Η ταινία αφορά ένα νεαρό ηθοποιό, ο οποίος αναπολεί την αλληλογραφία που κρατούσε με έναν Αμερικανό τηλεοπτικό σταρ και την επιρροή που αυτή είχε στις ζωές του, δέκα χρόνια μετά το θάνατό του.

Δείτε το τρέιλερ του «The Death and Life of John F. Donovan»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα

Βραβευμένη Τζέσι Μπάκλεϊ και αγαπημένος Πολ Μέσκαλ, ένα θρίλερ με τον Κρις Πρατ και την Ρεμπέκα Φέργκιουσον και όλες οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
19/01/2026

Οι ταινίες που έρχονται στους κινηματογράφους την Πέμπτη 22/01

Ένα βραβευμένο δράμα από την Κλόι Ζάο, ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με τον Κρις Πρατ και όλα όσα έρχονται στις μαρκίζες των σινεμά αυτή την εβδομάδα.

Το "α" βρίσκεται στα 38α Βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου στο Βερολίνο

Στην τελετή, που λαμβάνει χώρα σήμερα, θα βραβευτούν οι πιο σημαντικές ευρωπαϊκές παραγωγές της περσινής χρονιάς.

Ταινίες των 80s και 90s που βλέπουμε στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα

Ντέιβιντ Λιντς, Γκλεν Κλόουζ, Ιζαμπέλα Ροσελίνι και άλλοι stars σε επιλογές από τις αγαπημένες μας δεκαετίες βλέπουμε στους κινηματογράφους από 15-22/1.

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά το ΠΣΚ

Τζος Σάφντι, Ράντου Ζούντε και όλες οι καινούριες κυκλοφορίες που παίζουν στις αίθουσες από Πέμπτη 15/1.

Η "Uchronia" του Φιλ Ιερόπουλου κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην Berlinale

Πρόκειται για τη μόνη ελληνική ταινία που συμμετέχει φέτος στον θεσμό, ενώ αντλεί την έμπνευση από το βιβλίο του Αρθούρου Ρεμπώ "Μια εποχή στην κόλαση".

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (15-21/01)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.