Το εκθαμβωτικό τρέιλερ του «If Beale Street Could Talk» στα καλύτερα της εβδομάδας

Νέες εικόνες από την ταινία του οσκαρικού Μπάρι Τζένκινς, μια απαστράπτουσα Νάταλι Πόρτμαν και μια πολυαναμενόμενη βραβευμένη ταινία των Κανών στα τρέιλερ της εβδομάδας.

Το εκθαμβωτικό τρέιλερ του «If Beale Street Could Talk» στα καλύτερα της εβδομάδας

Νέες εικόνες από την ταινία του οσκαρικού Μπάρι Τζένκινς, μια απαστράπτουσα Νάταλι Πόρτμαν και μια πολυαναμενόμενη βραβευμένη ταινία των Κανών στα τρέιλερ της εβδομάδας.

If Beale Street Could Talk

Ο οσκαρικός σκηνοθέτης του «Moonlight» Μπάρι Τζένκινς μεταφέρει κινηματογραφικά το γλυκόπικρο ομότιτλο βιβλίο του σπουδαίου Τζέιμς Μπόλντοουιν, έχοντας κερδίσει ήδη τις καρδιές πολλών στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, καθώς η ταινία φιγουράρει ήδη στις λίστες των καλύτερων ταινιών της χρονιάς για το περιοδικό Time και το National Board of Review. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία εδώ.

Vox Lux

Δείτε τη Νάταλι Πόρτμαν να μεταμορφώνεται σε ποπ σταρ, στο δεύτερο τρέιλερ για την ταινία του Μπράντι Κόρμπετ («Η Γέννηση Ενός Ηγέτη»). Στο κλιπ εμφανίζεται επίσης η Ράφι Κάσιντι από το «Θάνατο του Ιερού Ελαφιού», στο ρόλο της βασικής ηρωίδας σε νεαρή ηλικία. Ο Κόρμπετ συνεργάζεται στη μουσική με τον κορυφαίο Σκοτ Γουόκερ, όπως και στη «Γέννηση...».

Welcome to Marwen

Ο Στιβ Καρέλ πρωταγωνιστεί στην ιδιαίτερης έμπνευσης ταινία του Ρόμπερτ Ζεμέκις («Το Πολικό Εξπρές», «Ναυαγός», «Forrest Gump») η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Έπειτα από μια δολοφονική επίθεση, ένας άντρας προσπαθεί να ξεπεράσει τα ψυχολογικά του τραύματα κατασκευάζοντας λεπτομερείς μινιατούρες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Στο νέο τρέιλερ βλέπουμε περισσότερα εντυπωσιακά πλάνα από τον φανταστικό κόσμο των μινιατούρων.

State Like Sleep

Η Κάθριν Γουότερστον πρωταγωνιστεί στο ατμοσφαιρικό θρίλερ μυστηρίου της πρωτοεμφανιζόμενης Μέρεντιθ Ντάνλακ, στο οποίο αναζητά τα αίτια του μυστηριωδούς και απροσδόκητου θανάτου του συζύγου της. Η έρευνά της τη φέρνει αντιμέτωπη με τον Μάικλ Σάνον, ο οποίος θα της αποκαλύψει μια αναπάντεχη πτυχή της ζωής του συντρόφου της.

Artemis Fowl

Ο φαντασμαγορικός κόσμος του διάσημου 12χρόνου ήρωα των βιβλίων «Αρτέμης Φάουλ» (Όουεν Κολφερ) αποκτά τη δική του κινηματογραφική μεταφορά, έπειτα από μια δεκαετία προσπαθειών, δια χειρός Κένεθ Μπράνα. Ο σκηνοθέτης, ο οποίος πέρσι γνώρισε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με μια άλλη λογοτεχνικής προέλευσης ταινία - το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές», αναλαμβάνει το παραγωγής Disney πρότζεκτ στο οποίο ο μικρός πανούργος πρωταγωνιστής ανακαλύπτει έναν κόσμο τεχνολογικά εξελιγμένων ξωτικών από τα οποία επιχειρεί να κλέψει χρυσό. Αναπόφευκτα ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στους ανθρώπους και τα ξωτικά, με τον Αρτέμη να είναι η πέτρα του σκανδάλου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Την ίδρυση Κρατικής Σχολής Τεχνικών Κινηματογράφου και Οπτικοακουστικών Μέσων ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού

Το ΑΠΘ αναλαμβάνει την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών για το σχεδιασμό του νέου πανεπιστημιακού ιδρύματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/04/2024

Οι ανησυχίες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον ενιαίο φορέα

Βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου της ΕΑΚ όπου ακούστηκαν οι βάσιμες επιφυλάξεις των μελών για το νομοσχέδια που αλλάζει το εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο.

Ελληνικό box office: Το "Panda" συνεχίζει να... δέρνει

Ενώ ούτε εμφύλιοι πόλεμοι ούτε τρομακτικά βαμπίρ μπορούν να τα βάλουν με τον ανίκητο Πο, τα animation είναι το μοναδικό είδος ταινιών που συνεχίζει να κινητοποιεί το αδρανές εδώ κι ένα μήνα κινηματογραφικό κοινό.

History Projected "Ιστορία και αρχείο": Κινηματογραφικοί διάλογοι ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Δείτε το 2ο επεισόδιο που περιλαμβάνει δυο ταινίες για το πολυφωνικό, αναγκαίο παρόν κάθε αρχειακής κατασκευής.

Horrorant Film Festival 2024: Φόβος και τρόμος στο Ελιζέ

Με 58 ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και ξεχωριστούς καλεσμένες η horror διοργάνωση επιστρέφει ξανά στο παραδοσιακό σπίτι της.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στα σινεμά το καλοκαίρι του 2024

Ανακαλύψτε τους τίτλους που πρόκειται να βρεθούν στις μαρκίζες των θερινών κινηματογράφων τους επόμενους μήνες.