Σας έλλειψε ο Ντέιβιντ Λιντς; Δείτε τη νέα μικρού μήκους του

Αλλόκοσμη ατμόσφαιρα, μυστήρια μουσική και μια... μυρμηγκοφωλιά στο άκρως πειραματικό βίντεο του αιρετικού σκηνοθέτη.

Σας έλλειψε ο Ντέιβιντ Λιντς; Δείτε τη νέα μικρού μήκους του

Μπορεί η τελευταία του μεγάλου μήκους ταινία να κυκλοφόρησε πριν από 12 χρόνια («Inland Empire»), και η τρίτη σεζόν του «Twin Peaks» να ολοκληρώθηκε πέρσι, κανείς όμως δεν μπορεί να κατηγορήσει τον 72χρονο Ντέιβιντ Λιντς για απραγία.

Σας έλλειψε ο Ντέιβιντ Λιντς; Δείτε τη νέα μικρού μήκους του - εικόνα 1

Το περασμένο καλοκαίρι κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τη δημοσιογράφο Κριστίν ΜακΚίνα την αυτοβιογραφία του «A Room to Dream», ενώ το Σεπτέμβριο ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός μέχρι πρότινος «χαμένου» δίσκου του με τον Άντζελο Μπανταλαμέντι.

Το άλμπουμ με τίτλο «Thought Gang», κυκλοφόρησε στις 2/11 από την Sacred Bones και στο πλαίσιο της προώθησής του ο Λιντς σκαρφίστηκε μια άκρως πειραματική μικρού μήκους ταινία διάρκειας 13', εν είδει βίντεο κλιπ. Στο βίντεο ακούγονται τα κομμάτια «Frank 2000» και «Woodcutters From Fiery Ships» καθώς πρακολουθούμε την ασταμάτητη κίνηση μυρμηγκιών σε μια φωλιά η οποία μοιάζει με κεφάλι, εξ ου και ο τίτλος του «Ant Head». Ο Λιντς το παρουσίασε για πρώτη φορά στο Festival of Disruption, το οποίο διοργανώνει ο ίδιος, και το περιέγραψε ως «ένα μικρού μήκους βίντεο με πρωταγωνιστές τους φίλους μου τα μυρμήγκια, ένα κομμάτι τυρί κ.λπ., συνοδεία ενάμιση τραγουδιού από το δίσκο των Thought Gang».

Δείτε τη μικρού μήκους εδώ:

Ακούστε το δίσκο «Thought Gang» εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Training Hashira

Όπως στο περσινό "The Swordsmith Village", έχουμε και εδώ τη συρραφή τριών τηλεοπτικών επεισοδίων, απευθυνόμενη αποκλειστικά στους λάτρεις της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Demon Slayer".

Η Μία και Εγώ: Η Ταινία

Πρώτη κινηματογραφική εκδοχή των ναΐφ περιπετειών της ηρωίδας μιας γερμανικής τηλεοπτικής σειράς, η οποία συνδυάζει live action και animation.