Ανοίξαμε τις πόρτες του ανανεωμένου σινεμά Αίγλη 3D Digital

Είδαμε από κοντά τη νέα αίθουσα που άνοιξε στον κινηματογράφο του Χαλανδρίου.

Ανοίξαμε τις πόρτες του ανανεωμένου σινεμά Αίγλη 3D Digital

Στη σχεδόν εικοσαετή πορεία του το σινεμά Αίγλη 3D Digital έχει εξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική μονάδα, στεγάζοντας χειμερινές αίθουσες όσο και μια αυλή για θερινό στο πίσω μέρος του, γεγονός που του επιτρέπει τη λειτουργία όλο τον χρόνο.

Ανοίξαμε τις πόρτες του ανανεωμένου σινεμά Αίγλη 3D Digital - εικόνα 1
© Ευαγγελία Αφροδίτη Κοκκίνη

Πλέον ο κινηματογράφος επεκτείνεται και προσθέτει μία ακόμα χειμερινή αίθουσα στο διπλανό κτήριο που επικοινωνεί με τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις. Πλήρως εξοπλισμένη με τεχνικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σύντομα θα αποκτήσει και σύστημα ήχου Dolby Surround 7,1, ενόψει και της προβολή του παραγωγής Netflix φιλμ «Roma» (Αλφόνσο Κουαρόν) το Δεκέμβριο.

Ανοίξαμε τις πόρτες του ανανεωμένου σινεμά Αίγλη 3D Digital - εικόνα 2
© Ευαγγελία Αφροδίτη Κοκκίνη

Η νέα αίθουσα υποδέχθηκε τους πρώτους σινεφίλ τον Οκτώβριο, και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του κινηματογράφου ενώ αναβαθμίζει την αγορά του Χαλανδρίου. Να σημειώσουμε εδώ πως η Αίγλη είναι προσβάσιμη με αμαξίδιο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του «α» από την Αίγλη:

Τα κλικς είναι της Ευαγγελίας Αφροδίτης Κοκκίνη

Ανοίξαμε τις πόρτες του ανανεωμένου σινεμά Αίγλη 3D Digital - εικόνα 3
Ανοίξαμε τις πόρτες του ανανεωμένου σινεμά Αίγλη 3D Digital - εικόνα 4

Ανοίξαμε τις πόρτες του ανανεωμένου σινεμά Αίγλη 3D Digital - εικόνα 5

Ανοίξαμε τις πόρτες του ανανεωμένου σινεμά Αίγλη 3D Digital - εικόνα 6

Ανοίξαμε τις πόρτες του ανανεωμένου σινεμά Αίγλη 3D Digital - εικόνα 7

Ανοίξαμε τις πόρτες του ανανεωμένου σινεμά Αίγλη 3D Digital - εικόνα 8

Ανοίξαμε τις πόρτες του ανανεωμένου σινεμά Αίγλη 3D Digital - εικόνα 9

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.