Έγκλημα στην Αμμοθύελλα

1

Η ίντριγκα ενός whodunit της Αγκάθα Κρίστι συναντά την υπερβολή νοτιοαμερικανικής σαπουνόπερας, μέσα από τις υστερικές ερμηνείες των ηθοποιών, το αδύναμο σενάριο και την τραγικωμική λύση του μυστηρίου.

Έγκλημα στην Αμμοθύελλα

Η ίντριγκα ενός whodunit της Αγκάθα Κρίστι συναντά την υπερβολή νοτιοαμερικανικής σαπουνόπερας, μέσα από τις υστερικές ερμηνείες των ηθοποιών, το αδύναμο σενάριο και την τραγικωμική λύση του μυστηρίου.

Έγκλημα στην Αμμοθύελλα - εικόνα 1

Ένας ομοιοπαθητικός ταξιδεύει σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο, όπου συναντά τυχαία τη Μέρι, με την οποία υπήρξε παράφορα ερωτευμένος. Μαζί της βρίσκονται η αδερφή και ο σύζυγός της, με τον οποίο επίσης υπήρξαν εραστές στο παρελθόν. Οι τόνοι μεταξύ τους ανεβαίνουν, ώσπου ξαφνικά η Μέρι βρίσκεται νεκρή.

Πρόκειται για μια μεταφορά του βιβλίου «Όποιος αγαπά, μισεί» των Αργεντινών σημαντικών συγγραφέων Σιλβίνα Οκάμπο και Αντόλφο Μπιόι Κάσαρες, η οποία είναι καλογυαλισμένη μεν, κακής τηλεοπτικής αισθητικής δε – λόγω και της πολυετούς εμπειρίας του σκηνοθέτη Αλεχάντρο Μάσι στη μικρή οθόνη. Η ίντριγκα ενός whodunit της Αγκάθα Κρίστι συναντά την υπερβολή νοτιοαμερικανικής σαπουνόπερας μέσα από τις υστερικές ερμηνείες των ηθοποιών, το αδύναμο σενάριο και την τραγικωμική λύση του μυστηρίου.

Αργεντινή. 2017. Διάρκεια: 101΄. Διανομή: SEVEN.

Περισσότερες πληροφορίες

Έγκλημα στην Αμμοθύελλα

Los que Aman Odian / In Love and In Hate
1
  • Δραματική
  • 2017
  • Διάρκεια: 101 '
  • Αλέχαντρο Μάτσι

Ένας ομοιοπαθητικός αναζητά τον δολοφόνο της γυναίκας που έχει ερωτευτεί όταν τη βρίσκει νεκρή στο ίδιο ξενοδοχείο που διαμένουν ο ίδιος κι ένας πρώην εραστής της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι πολυβραβευμένες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά αυτήν την εβδομάδα

Χρυσοί Φοίνικες, Όσκαρ και τίτλοι που σάρωσαν διεθνή φεστιβάλ μαζί με πολλά ακόμα διακριμένα φιλμ που παίζονται στις σκοτεινές αίθουσες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
18/10/2025

Ο Άντρες Βέγιελ έκανε ένα ντοκιμαντέρ για το ναζισμό, το σινεμά και το σκότος της Λένι Ρίφενσταλ

Μία από τις πιο ξεχωριστές ταινίες της χρονιάς ρίχνει φως στην αμφιλεγόμενη προσωπικότητα μιας δημιουργού που άλλαξε το ρου της κινηματογραφικής ιστορίας.

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Αθήνα

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τους κινηματογραφόφιλους να παρακολουθήσουν τις ελληνικές σπουδαστικές ταινίες του φετινού προγράμματος στον κινηματογράφο Ίριδα.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (16-22/10)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

"Αρκουδότρυπα και "Βουγονία" ένα βήμα πριν τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου

Οι δύο ταινίες συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου που οδηγεί στην 38η απονομή των δαφνών της.

10 ταινίες με πρωταγωνιστές αξιαγάπητα κατοικίδια

Ο κινηματογράφος μέσα από τις ζωές των κατοικίδιων μας είναι πιο συναρπαστικός, διασκεδαστικός και πολύχρωμος.

Σεμινάριο για ένα "Σινεμά στα Άκρα: Από το Δόγμα 95 στο Weird Wave"

Ο κριτικός κινηματογράφου του "α", Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος, παρουσιάζει μια σειρά συναντήσεων γύρω από τα τολμηρότερα κινηματογραφικά ρεύματα των τελευταίων ετών.