Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές

2

Κουρασμένο ήδη από την προηγούμενη ταινία, το βαμπιρο-franchise ποντάρει τώρα περισσότερο στη δράση και στα βουβά γκαγκ, έχει όμως ολοφάνερα χάσει τη φρεσκάδα και την πρωτοτυπία του.

Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές

Κουρασμένο ήδη από την προηγούμενη ταινία, το βαμπιρο-franchise ποντάρει τώρα περισσότερο στη δράση και στα βουβά γκαγκ, έχει όμως ολοφάνερα χάσει τη φρεσκάδα και την πρωτοτυπία του.

Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές - εικόνα 1

Ξεθυμασμένο ήδη από την δεύτερη ταινία, στην οποία είχε λανσάρει τον παππού Δράκουλα Βλαντ (με τη φωνή του Μελ Μπρουκς), το βαμπιρο-franchise αλλάζει τώρα τον αέρα του, αφήνει τον μικρό Ντένις στο περιθώριο και ποντάρει περισσότερο στη δράση και τα βουβά γκαγκ, βάζοντας τη Μέιβις να κλείνει οικογενειακό πακέτο διακοπών για τον εργασιομανή πατέρα της, τον οποίο συνοδεύει όλη η τερατοπαρέα σε μια εξωτική κρουαζιέρα στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Σ’ αυτήν ο Δράκουλας θα ερωτευτεί παράφορα την καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου Έρικα, αγνοώντας πως είναι δισέγγονη του ορκισμένου κυνηγού τεράτων Έιμπρααμ βαν Χέλσινγκ. Προσθέτει έτσι αγωνία σε μια ρομαντική ιστορία που δυσκολεύεται να δώσει ενδιαφέρον σε μια ιδέα η οποία έχει ολοφάνερα χάσει τη φρεσκάδα και την πρωτοτυπία της. Οι γνωστοί μας πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες δεν κρύβουν την παραμικρή έκπληξη, οι καινούργιοι είναι παντελώς αδιάφοροι και τα σλάπστικ αστεία, το πιο ενδιαφέρον κινηματογραφικά εύρημα, απευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά στο ανήλικο κοινό. Η ταινία προβάλλεται με υπότιτλους, μεταγλωττισμένη, αλλά και σε 3D.

ΗΠΑ. 2018. Διάρκεια: 97΄. Διανομή: FEELGOOD ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
2
  • Animation
  • 2018
  • Διάρκεια: 97 '
  • Γκέντι Ταρτακόφσκι

Η Μέιβις κλείνει οικογενειακό πακέτο διακοπών για τον εργασιομανή πατέρα της, τον οποίο συνοδεύει όλη η τερατοπαρέα σε μια εξωτική κρουαζιέρα στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Σ’ αυτήν ο Δράκουλας θα ερωτευτεί παράφορα την καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου Έρικα, αγνοώντας πως είναι δισέγγονη του ορκισμένου κυνηγού τεράτων Έιμπρααμ βαν Χέλσινγκ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο 'Αχινός' του Χάρις Ντίκινσον είναι ένα ντεμπούτο γεμάτο οργή και τρυφερότητα

Μετά τα "Triangle of Sadness" και "Babygirl", ο ηθοποιός περνάει πίσω από την κάμερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
22/10/2025

Κινηματογράφος με εισιτήριο €2 στη φετινή Γιορτή του Σινεμά

Η πιο αγαπημένη κινηματογραφική συνήθεια επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά, σε όλα τα σινεμά της χώρας, όπου όλες οι ταινίες και όλες οι προβολές θα έχουν ενιαίο εισιτήριο στο δίευρο.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου "Θόδωρος Αγγελόπουλος" περιμένει τις ταινίες σας

Το φεστιβάλ επιστρέφει για πέμπτη χρονιά με διεθνείς συμμετοχές και ειδικά αφιερώματα στον κινηματογράφο.

Το Kino Athens 2025 τιμά τη Ντομίνγκα Σοτομαγιόρ

Η νέα ταινία της Χιλιανής σκηνοθέτιδας "Limpia" είναι πλέον διαθέσιμη για το κοινό στο Netflix.

Ελληνικό box office: Πόσοι θεατές σήκωσαν το "Νεκρό Τηλέφωνο 2";

Ο Ίθαν Χοκ επέστρεψε ως τρομακτικός "Αρπαχτής" και κέρδισε εύκολα τις εντυπώσεις, σε αντίθεση με τη συνεργασία Τζούλια Ρόμπερτς - Λούκα Γκουαντανίνο, η οποία απογοήτευσε.

Τι νέο θα δούμε στους κινηματογράφους από αυτή την Πέμπτη

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν, το ντεμπούτο του Χάρις Ντίκινσον και ένα αινιγματικό horror προσεχώς (από 23/10) στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες του Μάρτιν Σκορσέζε στη σωστή σειρά

Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς "Mr. Scorsese" επιλέγουμε τις καλύτερες κινηματογραφικές στιγμές του Αμερικανικού σκηνοθέτη.