Σιλβέστερ Σταλόνε και Μάικλ Τζόρνταν τα δίνουν όλα στα τρέιλερ της εβδομάδας

Δείτε τις εντυπωσιακές πρώτες εικόνες από το «Creed II» και των καλύτερων νέων τρέιλερ που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Σιλβέστερ Σταλόνε και Μάικλ Τζόρνταν τα δίνουν όλα στα τρέιλερ της εβδομάδας

Δείτε τις εντυπωσιακές πρώτες εικόνες από το «Creed II», τον Στιβ Καρέλ να μεταμορφώνεται σε μινιατούρα και το τρέιλερ μιας ταινίας που προκάλεσε αίσθηση στο φετινό φεστιβάλ των Κανών.

Creed II

Το σίκουελ στο «Κριντ: Η Γέννηση Ενός Θρύλου», που επανεκκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το franchise του Ρόκι Μπαλμπόα, βρίσκει τον Απόλο Κριντ στο ρινγκ αντιμέτωπο με έναν ατρόμητο αντίπαλο. Ο γιος του πανίσχυρου Ιβάν Ντράγκο, Βίκτορ, που ενσαρκώνει ο Ρουμάνος μποξέρ Φλοριάν Μουντεάνου, θα προκαλέσει τον Κριντ ο οποίος θα χρειαστεί να ξεπεράσει τον εαυτό του για αυτήν τη μάχη. Σε μια από τις εντυπωσιακές στιγμές του τρέιλερ βλέπουμε τον Τζόρνταν να προπονείται υπογείως, εικόνα που δημιουργεί υψηλές προσδοκίες για το σίκουελ που σκηνοθετεί ξανά ο Ράιαν Κούγκλερ.

Welcome to Marwen

Ο σκηνοθέτης Ρόμπερτ Ζεμέκις («Το Πολικό Εξπρές», «Ναυαγός», «Forrest Gump») σκαρφίζεται μια τρυφερή ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, με πρωταγωνιστή τον Στιβ Καρέλ. Ο ηθοποιός ενσαρκώνει έναν άντρα που κατασκευάζει λεπτομερείς μινιατούρες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίες τον βοηθούν να ξεπεράσει τα ψυχολογικά τραύματα που απέκτησε μετά από μια δολοφονική επίθεση. Το cast περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη Ζανέλ Μονέ και την Νταϊάν Κρούγκερ.

Ο Ευτυχισμένος Λάζαρος

Απευθείας από την Κρουαζέτ και το φεστιβάλ των Κανών έρχεται η νέα ταινία της Αλίτσε Ρορβάρκερ («Τα Θαύματα»), όπου απέσπασε το βραβείο σεναρίου εξ ημισείας με το φιλμ «Τρία Πρόσωπα» του Τζαφάρ Παναχί. Με έκδηλη ποιητικότητα, η ταινία αφορά ένα νεαρό χωρικό και έναν νέο ευγενή, οι οποίοι έχουν παγιδευτεί στη φαντασία τους και προσπαθούν να καταλάβουν τον (πραγματικό) κόσμο που τους περιβάλλει.

Rosy

Η γοητευτική Στέισι Μάρτιν («Nympohmaniac Μέρος Α' και Β'», «Γκοντάρ, Αγάπη μου») πρωταγωνιστεί στο νεο-νουάρ με κωμικά στοιχεία του Τζες Μποντ. Η ηθοποιός πέφτει θύμα απαγωγής ενός κοινωνικά απροσάρμοστου άντρα, ο οποίος πιστεύει πως έτσι θα τον ερωτευτεί. Εκείνον ερμηνεύει ο Νατ Γουλφ, που ίσως θυμάστε από την ταινία «Χάρτινες Πόλεις», ενώ στο τρέιλερ εμφανίζονται επίσης ο Τζόνι Νόξβιλ των Jackass και ο Τόνι Σαλούμπ, που αγαπήσαμε ως ντεντέκτιβ Μονκ στην ομότιτλη σειρά.

An Actor Prepares

Ο οσκαρικός Τζέρεμι Άιρονς ενσαρκώνει μια βερσιόν του εαυτού του, ενδεχομένως, στο γλυκόπικρο road movie του Στιβ Κλαρκ όπου υποδύεται έναν ηλικιωμένο σταρ ο οποίος δεν μπορεί να αποδεχθεί την ηλικία του. Μια καρδιακή προσβολή θα του αποτρέψει να ταξιδέψει με αεροπλάνο για το γάμο της κόρης του, και τότε θα χρειαστεί να πάει οδηγώντας μαζί με τον αποξενωμένο γιο του, μια διαδρομή που θα τους δώσει την τελευταία ευκαιρία να βελτιώσουν τις σχέσεις τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τι έμεινε από την τελετή απονομής του βραβείου κοινού LUX, πέρα από την υποχρέωση ψήφου στις επικείμενες Ευρωεκλογές;

Μια χούφτα αξιόλογες ταινίες με κοινωνικό πρόσημο, μια ψαλμωδία στα Εσθονικά και μια σημαία με τα αστεράκια της ΕΕ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
26/04/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.