Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 28/6

Αυτήν την κινηματογραφική εβδομάδα ο Μπενίσιο ντελ Τόρο τα βάζει με το μεξικανικό καρτέλ στο σίκουελ του «Sicario: Ο Εκτελεστής», ενώ μια σειρά από ταινίες εποχής μάς γυρνούν σε Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία άλλων δεκαετιών.

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 28/6

Αυτήν την κινηματογραφική εβδομάδα ο Μπενίσιο ντελ Τόρο τα βάζει με το μεξικανικό καρτέλ στο σίκουελ του «Sicario: Ο Εκτελεστής», ενώ μια σειρά από ταινίες εποχής μάς γυρνούν σε Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία άλλων δεκαετιών.

Sicario 2: Η Μάχη των Εκτελεστών

Οι Τζος Μπρόλιν και Μπενίσιο ντελ Τόρο κηρύσσουν πόλεμο στο μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών. Όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ υποψιάζεται ότι πλέον τα καρτέλ δεν εισάγουν παράνομα μόνο ναρκωτικά αλλά και τρομοκράτες, ο ομοσπονδιακός πράκτορας Ματ Γκρέιβερ αναλαμβάνει να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο με διαφόρους και όχι πάντα ηθικούς τρόπους.

Καρδιοκατακτητής

Κομεντί εποχής με τον Ζαν Ντιζαρντέν. Στη Γαλλία του 1809, ο λοχαγός Νεβίλ επιστρατεύεται στο μέτωπο και αφήνει πίσω τη μέλλουσα σύζυγό του με ραγισμένη καρδιά. Η αδελφή της, για να τη χαροποιήσει, γράφει η ίδια γράμματα εκ μέρους του, αλλά όλα πάνε στραβά όταν ο Νεβίλ επιστρέφει...

Δέκα Ύποπτοι για Φόνο

Γκλεν Κλόουζ, Τέρενς Σταμπ και Γκίλιαν Άντερσον σε θρίλερ της Άγκαθα Κρίστι. Αγγλία, τέλη της δεκαετίας του 1950. Όταν ένας πλούσιος μετανάστης από την Ελλάδα βρίσκεται νεκρός κάτω από ύποπτες συνθήκες, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ καλείται να εξιχνιάσει το έγκλημα σε ένα σπίτι γεμάτο κίνητρα, ενδείξεις και ύποπτους.

Ο Γίγαντας

Βάσκικο δράμα εποχής. Βόρεια Ισπανία, 1843. Ο νεαρός Μάρτιν, επιστρέφοντας στο σπίτι του μετά τον πόλεμο, βρίσκει τον αγαπημένο του αδελφό Χοακίν να έχει μεγαλώσει τόσο που μοιάζει με αληθινό γίγαντα. Οι δυο τους ξεκινούν μια ριψοκίνδυνη περιπέτεια στην οποία ο γιγαντιαίος Χοακίν γίνεται νούμερο σε τσίρκο, σύντομα όμως έρχονται αντιμέτωποι με την σκληρότητα του χώρου των θεαμάτων.

Πρόβατα Εναντίον Λύκων

Ρώσικο animation. Ένας αδέξιος νεαρός λύκος, για να αποδείξει ότι είναι ικανός να ηγηθεί της αγέλης του, πίνει ένα μαγικό φίλτρο το οποίο όμως φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς τον μετατρέπει σε κριάρι.

Ντάρλινγκ

Ο Τζον Σλέσινγκερ και η σκοτεινή πλευρά του swinging London. Η ιστορία ενός φιλόδοξου μοντέλου που χρησιμοποιεί τους άνδρες για να ανέβει κοινωνικά κι επαγγελματικά.

Γάμος Αλά Ιταλικά

Οι Ντε Σίκα, Λόρεν και Μαστρογιάνι διασκευάζουν την «Φιλομένα Μαρτουράνο». Μια πρώην πόρνη με τρία παιδιά σκαρφίζεται το καθετί προκειμένου να καταφέρει τον εραστή της να την παντρευτεί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.