Οι καλύτερες μικρού μήκους της χρονιάς έρχονται στο Άστορ

Περισσότερες από τριάντα βραβευμένες ταινίες θα προβληθούν με δωρεάν είσοδο στο σινεμά της στοάς Κοραή.

Οι καλύτερες μικρού μήκους της χρονιάς έρχονται στο Άστορ

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου σε συνεργασία με τη γαλλική Σεζάρ, διοργανώνουν το «Πανόραμα, Χρυσές Νύχτες», ένα χορταστικό διήμερο (7-8/6) στο Άστορ (Σταδίου 28) αφιερωμένο σε ταινίες από όλο τον κόσμο που βραβεύτηκαν σε κορυφαία διεθνή φεστιβάλ.

Οι καλύτερες μικρού μήκους της χρονιάς έρχονται στο Άστορ - εικόνα 1
«Copa-Loca»

Ανάμεσα στις περισσότερες από 30 μικρού μήκους που θα προβληθούν, το ελληνικό σινεμά εκπροσωπεί το «Copa-Loca» του Χρήστου Μασσαλά που συμμετείχε στο περσινό Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στο Φεστιβάλ Κανών. Στο διήμερο θα παρευρεθούν ορισμένοι από τους δημιουργούς των ταινιών, και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους μετά τις προβολές.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ:

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Πρόγραμμα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ταινίες βασισμένες σε βιβλία που βλέπουμε στο σινεμά αυτήν την εβδομάδα

Οι κινηματογραφικές διασκευές που βρίσκουμε στις μαρκίζες των σινεμά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/11/2025

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στο 38ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Η διοργάνωση ανακοίνωσε τους τίτλους των ταινιών που θα πλαισιώσουν το φετινό πρόγραμμα.

Τι νέο βλέπουμε στους κινηματογράφους αυτό το Σαββατοκύριακο

Κριτικές και trailers για όλες τις καινούριες ταινίες που παίζουν στα αθηναϊκά σινεμά.

Στο Κολωνάκι και το HAU Movie Club βλέπεις το "Επτά Αινίγματα για τον Ντετέκτιβ Χάρι" με ελεύθερη είσοδο

Μία δωρεάν πρόταση για το απόγευμα μετά την δουλειά, με την προβολή της εμβληματικής ταινίας στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

"Πέθανε Αγάπη Μου": Ένα ατμοσφαιρικό πορτρέτο ψυχολογικής κατάρρευσης προσεχώς στα σινεμά

Η πρώτη συνεργασία της Τζένιφερ Λόρενς με τον Ρόμπερτ Πάτινσον από την σκηνοθέτη του Πρέπει Να Μιλήσουμε Για Τον Κέβιν.

Athens Palestine Film Festival 2025: Sold-out η πρεμιέρα που δίνει το σήμα για το τελικό πρόγραμμα του

Στην τέταρτη χρονιά του, το Athens Palestine Film Festival συνεχίζει να φέρνει κοντά δημιουργούς, διανοούμενους και κοινό για να αναδείξει τη δύναμη του σινεμά ως πράξη αλήθειας.

Θανάση Βασιλείου, πώς γύρισες ένα από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ της χρονιάς;

Ο σκηνοθέτης μοιράζεται με το "α" το ημερολόγιο γυρισμάτων του "Λο", της βιωματικής ταινίες που θίγει το πένθος, αλλά και τον πόνο των αποσιωπημένων μυστικών.