Ο Ράμι Μάλεκ τα σπάει ως Φρέντι Μέρκιουρι στα τρέιλερ της εβδομάδας

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον θρυλικό τραγουδιστή των Queen μας έκανε να τραγουδάμε ασταμάτητα το «Bohemian Rhapsody».

Ο Ράμι Μάλεκ τα σπάει ως Φρέντι Μέρκιουρι στα τρέιλερ της εβδομάδας

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον θρυλικό τραγουδιστή των Queen μας έκανε να τραγουδάμε ασταμάτητα το «Bohemian Rhapsody».

Bohemian Rhapsody

Γεμάτες ενέργεια ήρθαν οι πρώτες εικόνες της ταινίας για τη ζωή του ασύγκριτου τραγουδιστή των Queen Φρέντι Μέρκιουρι, με τον πρωταγωνιστή της σειράς «Mr. Robot» να τον ενσαρκώνει με φοβερή ομοιότητα. Ανυπομονούμε για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς η ταινία κινδύνευσε να μην ολοκληρωθεί όταν ο αρχικός της σκηνοθέτης Μπράιαν Σίνγκερ απολύθηκε με μόλις δύο βδομάδες γυρισμάτων να έχουν απομείνει. Ο Ντέξτερ Φλέτσερ («Έντι ο Αετός») τον αντικατέστησε με την ταινία να αναμένεται για κυκλοφορία το Δεκέμβρη.

The House that Jack Built

Η ταινία που σηματοδότησε την επιστροφή του Λαρς Φον Τρίερ στις Κάνες αναπόφευκτα συνοδεύτηκε με αντιδράσεις και αποχωρήσεις από την προβολή της στην Κρουαζέτ. Ο απεσταλμένος του «α» στο φεστιβάλ, Χρήστος Μήτσης, σχολίασε την ταινία ως «μια έμμεση, για κάποιους γνήσια τραγική και για τους περισσότερους ξεδιάντροπα καυχησιάρικη, αυτοβιογραφική κατάθεση πάνω σ’ ολόκληρο το έργο του - τις ηθικές, πολιτικές και αισθητικές του επιλογές». Επί της ουσίας πάντως, ο πρωταγωνιστής Ματ Ντίλον ενσαρκώνει έναν κατά συρροή δολοφόνο ο οποίος αντιλαμβάνεται τις βίαιες πράξεις του ως μια μορφή τέχνης.

Η Παρείσφρηση

Επιστροφή στην Κρουαζέτ μετά από πολλά χρόνια και για τον Σπάικ Λι, ο οποίος υπογράφει μία τολμηρή αντιρατσιστική περιπέτεια βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Τη δεκαετία του '70, ένας Αφροαμερικανός αστυνομικός (Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον) έπεισε μέσω τηλςδώνου μέλη της Κου Κλουξ Κλαν πως είναι ένας λευκός άντρας ώστε να ενταχθεί στην οργάνωση. Όταν κλήθηκε να παρουσιαστεί ενώπιόν τους, οι αστυνομικοί έστειλαν ένα λευκό να τον αντικαταστήσει ο οποίος μάλιστα απέκτησε αργότερα υψηλή θέση σε αυτήν. Με τον Ουάσινγκτον συμπρωταγωνιστεί ο Άνταμ Ντράιβερ.

Climax

«Απεχθάνατε το "Μόνος Εναντίον Όλων", μισήσατε το "Μη Αναστρέψιμος", σιχαθήκατε το "Enter the Void", καταραστήκατε το "Love", τώρα δοκιμάστε το "Climax"»! Αυτό είναι το σλόγκαν της επίσημης αφίσας για τη νέα ταινία του επαγγελματία προβοκάτορα Γκασπάρ Νοέ, η οποία ήδη φαίνεται εικαστικά εντυπωσιακή και φτιαγμένη για να σοκάρει. Η υπόθεσή της τοποθετείται στα μέσα των '90s όταν μια ομάδα χορευτών συγκεντρώνεται σε ένα απομονωμένο πρώην σχολείο για έναν τελευταίο χορό. Φτιάχνουν αμέτρητα λίτρα σαγκρίας που ρίχνουν σε ένα τεράστιο μπολ γύρω από το οποίο στήνουν ένα διονυσιακό πάρτι που σύντομα θα πάρει την κάτω βόλτα.

The Happytime Murders

Αυτά σίγουρα δεν είναι τα Μάπετς που έχεις συνηθίσει... Κατευθείαν από τη Σέσαμι Στριτ έρχονται νέοι και αυστηρώς ακατάλληλοι χαρακτήρες που μπλέκονται με τον κόσμο των ανθρώπων. Δύο αστυνομικοί, μία κούκλα και η κωμικός Μελίσα ΜακΚάρθι, αναλαμβάνουν να επιλύσουν μια σειρά υποθέσεων με αναπάντεχες εκπλήξεις στη διαδρομή. Το τρέιλερ προδίδει ένα ανεξέλεγκτο χιούμορ και ακραία γκαγκς που θα λάτρευε ο Ντέντπουλ.

Mission: Impossible - Fallout

Ένα ακόμα σπιντάτο, καταιγιστικό σίκουελ στο franchise των «Επικίνδυνων Αποστολών» φαίνεται να ετοιμάζει ο Τομ Κρουζ κρίνοντας από τη δράση του τρέιλερ. Αυτήν τη φορά ο πράκτορας Ήθαν Χαντ προσπαθεί να ξεφύγει από τον ηθοποιό Χέντρι Κάβιλ ο οποίος ζητά εκδίκηση για μια αποστολή του Χαντ η οποία δεν... εξετελέσθη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τι έμεινε από την τελετή απονομής του βραβείου κοινού LUX, πέρα από την υποχρέωση ψήφου στις επικείμενες Ευρωεκλογές;

Μια χούφτα αξιόλογες ταινίες με κοινωνικό πρόσημο, μια ψαλμωδία στα Εσθονικά και μια σημαία με τα αστεράκια της ΕΕ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
26/04/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.