Εσύ Διαλέγεις

0,5

Απλοϊκή ρομαντική κομεντί που εφαρμόζει πιστά δοκιμασμένες συνταγές του είδους χωρίς ίχνος εμπνευσμένου χιούμορ ή ερωτικής ατμόσφαιρας.

Εσύ Διαλέγεις

Απλοϊκή ρομαντική κομεντί που εφαρμόζει πιστά δοκιμασμένες συνταγές του είδους χωρίς ίχνος εμπνευσμένου χιούμορ ή ερωτικής ατμόσφαιρας.

Εσύ Διαλέγεις - εικόνα 1

Η σαραντάχρονη Ζιλιέτ, εκ γενετής... αναποφάσιστη, ερωτεύεται­ δύο άντρες που τη διεκδικούν δυναμικά, μέχρι τη στιγμή που θα της κάνουν ταυτόχρονα πρόταση γάμου κι έτσι θα αναγκαστεί να επιλέξει για ποιον θα ντυθεί τελικά στα λευκά. Ο γνωστός για τις κωμωδίες του Ερίκ Λαβέν («Μαμά, γύρισα!») υπογράφει εδώ ένα απλοϊκό ρομάντζο που αναπαράγει πιστά δοκιμασμένες συνταγές και ιδέες. Οι στερεοτυπικά γραμμένοι και μονοδιάστατοι γυναικείοι χαρακτήρες, από την αποτυχημένη στις σχέσεις Ζιλιέτ μέχρι τη διαρκώς διαθέσιμη φίλη της Σόνια, το μοναδικό που αποζητούν είναι έναν άντρα που θα τους φορέσει το χρυσό δαχτυλίδι. Από την άλλη τα αρσενικά της ταινίας, ο Τζέιμι Μπάμπερ (ο κάπτεν Απόλο­ του «Battlestar Galactica») και ο Αρνό Ντουκρέ, περιορίζουν το φλερτ τους σε ανόητα, δήθεν σέξι αστεία και ανέμπνευστες κινήσεις εντυπωσιασμού. Ο ρομαντισμός που υπαινίσσεται ο Λαβέν αγνοείται, καθώς ο ερωτισμός είναι ανύπαρκτος στην ταινία, η οποία μοιά­ζει περισσότερο με διαφήμιση ή και βιντεοκλίπ –χωρίς το παραμικρό ίχνος ρεαλισμού– παρά με ανάλαφρη κομεντί.

Γαλλία. 2017. Διάρκεια: 95΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΦΙΛΜ.

Περισσότερες πληροφορίες

Εσύ Διαλέγεις

L' Embarras du Choix / You Choose
0,5
  • Ρομαντική Κωμωδία
  • 2017
  • Διάρκεια: 95 '
  • Ερίκ Λαβέν

Μια σαραντάχρονη ερωτεύεται ταυτόχρονα δύο άντρες, οι οποίοι της κάνουν πρόταση γάμου και θα πρέπει σύντομα να διαλέξει ποιον θα παντρευτεί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".