Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 17/5

Αυτήν την εβδομάδα ετοιμαζόμαστε για «Deadpool 2» και γερές δόσεις καυστικού χιούμορ, ειρωνείας και σαρκασμού.

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 17/5

Αυτήν την εβδομάδα ετοιμαζόμαστε για «Deadpool 2» και γερές δόσεις καυστικού χιούμορ, ειρωνείας και σαρκασμού.

Deadpool 2

Ο αντισυμβατικός υπερήρωας της Marvel επιστρέφει. Όταν ένας σούπερ-στρατιώτης αναλαμβάνει μια αποστολή δολοφονίας, ο Deadpool αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας.

Η Τελευταία Σημαία

Road movie του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, με τους Μπράιαν Κράνστον, Λόρενς Φίσμπερν και Στιβ Καρέλ. Τρεις πεζοναύτες που υπηρέτησαν μαζί στο Βιετνάμ και που πλέον ακολουθούν εντελώς διαφορετικές ζωές, συναντιούνται μετά από τριάντα χρόνια για να αποχαιρετήσουν το γιο του ενός που σκοτώθηκε στον πόλεμο του Ιράκ.

50 Φορές Άνοιξη

Feelgood κομεντί της Μπλαντίν Λενουάρ, με την Ανιές Ζαουί. Η ζωή της 50χρονης Ορόρ φαίνεται να πηγαίνει από το κακό στη χειρότερο: χωρίζει, χάνει τη δουλειά της, μαθαίνει πως πρόκειται να γίνει γιαγιά, κι όλα αυτά ενώ παλεύει με τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Μια τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα την κάνει να δει τη ζωή με άλλο μάτι.

Too Much Info Clouding Over My Head

Βραβευμένη στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης κωμωδία του Βασίλη Χριστοφιλάκη. Ένας φιλόδοξος τριαντάρης σκηνοθέτης γεμάτος ψυχαναγκασμούς και σε υπαρξιακή κρίση μπαίνει σε περιπέτειες προσπαθώντας να μαζέψει χρήματα για μια ταινία που δεν θέλει να κάνει.

Το Ταλέντο

Δραματική κωμωδία με το δίδυμο Ντανιέλ Οτέιγ - Καμέλια Ζορντάνα. Όταν ένας κορυφαίος καθηγητής Νομικής, γνωστός για τις εκρήξεις του, επιτίθεται φραστικά και άδικα σε μια μαθήτριά του με καταγωγή από την Αλγερία, η διεύθυνση του πανεπιστημίου τον αναγκάζει να την εκπαιδεύσει για τη συμμετοχή της σε ένα διαγωνισμό debate.

Εσύ Διαλέγεις

Κωμωδία με επίκεντρο τις ερωτικές περιπέτειες της Αλεξάντρα Λαμί. H Τζουλιέτ είναι ο ορισμός του αναποφάσιστου ανθρώπου και ακόμα και σήμερα, στα 40 της χρόνια, βασίζεται στις αποφάσεις του πατέρα της και των φίλων της. Όταν όμως γνωρίζει δυο γοητευτικούς άντρες, καλείται να πάρει μόνη της την πιο σημαντική απόφαση της ζωής της.

Βασιλικοί Γάμοι

Γαλλικό δράμα εποχής με τον Λάμπερτ Γουίλσον. Το 1721, έπειτα από ένα μακροχρόνιο πόλεμο, ο Αντιβασιλέας της Γαλλίας προτείνει δύο γάμους-πριγκιπικές ανταλλαγές μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας με στόχο τη διασφάλιση της ειρήνης των δύο χωρών. Έτσι, οι νεαροί μελλόνυμφοι ηλικίας από 14 μέχρι 4 ετών, γίνονται παρά τη θέλησή τους πιόνια στα παιχνίδια εξουσίας των ενηλίκων.

Οι Τσιγγάνοι Πεθαίνουν Από Αγάπη

Βραβευμένο δράμα του 1972, σε σκηνοθεσία του Εμίλ Λοτεάνου. Ένας νεαρός μουσικάντης, μεγάλος βιρτουόζος του βιολιού, περιπλανιέται με τη φυλή των Λαουτάρηδων σε όλη την Μολδαβία, ψάχνοντας να βρει την αγαπημένη του που την πάντρεψαν με έναν πλούσιο τσιγγάνο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.