Ο «Venom» εξαπολύεται στα τρέιλερ της βδομάδας

Ο Τομ Χάρντι αποκαλύπτει -επιτέλους- τη σκοτεινή πλευρά του και η Τζέσικα Τσαστέιν ενσαρκώνει μια θαρραλέα ζωγράφο του 19ου αιώνα.

Ο «Venom» εξαπολύεται στα τρέιλερ της βδομάδας

Ο Τομ Χάρντι αποκαλύπτει -επιτέλους- τη σκοτεινή πλευρά του και η Τζέσικα Τσαστέιν ενσαρκώνει μια θαρραλέα ζωγράφο του 19ου αιώνα.

Venom

Τομ Χάρνι ανακαλύπτει τον «συμβιωτή» του στο δεύτερο τρέιλερ της ταινίας, που πλησιάζει τις 50 εκατομμύρια προβολές. Ο σκηνοθέτης Ρούμπεν Φλέισερ («Zombieland») απεικονίζει έναν Venom αντι-ήρωα στη μορφή του δημοσιογράφου Έντι Μπροκ (Τομ Χάρντι) ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τις παράνομες ενέργειες μιας εταιρίας, τον ιδιοκτήτη της οποίας ενσαρκώνει ο Ριζ Άχμεντ. Υπομονή μέχρι το φθινόπωρο...

Woman Walks Ahead

Η Τζέσικα Τσαστέιν προσθέτει ακόμα μία δυναμική γυναίκα στη φιλμογραφία της, αυτήν τη φορά ενσαρκώνοντας την πραγματική ζωγράφο Κάθριν Γουέλντον, η οποία στα τέλη του 19ου αιώνα ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη στην Ντακότα για να ζωγραφίσει το πορτραίτο ενός Ινδιάνου. Η επαφή τους θα την οδηγήσει να εμπλακεί ενεργά στη μάχη των ιθαγενών για την προστασία των εδαφών τους. Μαζί της συμπρωταγωνιστεί ο οσκαρικός Σαμ Ρόκγουελ.

The Tale

Παραγωγής HBO και με ένα πρωτοκλασάτο καστ γυναικών (Λόρα Ντερν, Έλεν Μπέρστιν, Ελίζαμπεθ Ντεμπίσκι), η ταινία της Τζένιφερ Φοξ προκάλεσε αίσθηση στο φεστιβάλ του Σάντανς για τον αντισυμβατικό και πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τη σεξουαλική κακοποίηση. Πολλοί τη χαιρέτησαν ως καλύτερη του φεστιβάλ. Αν μη τι άλλο φαίνεται πραγματικά ενδιαφέρουσα.

The Day After

Με συμμετοχή στο περσινό φεστιβάλ των Κανών, η νέα ταινία του Χονγκ Σανγκ-σου («Στη Χώρα των Άλλων») είναι ένα χαμηλών τόνων ασπρόμαυρο ρομαντικό φιλμ με ήρωα έναν άντρα που προσπαθεί να ξεπεράσει το χωρισμό του με τη γυναίκα που διατηρούσε παράνομη σχέση, χωρίς να το καταλάβει η γυναίκα του.

Ο Μικροπόδαρος

Οι μύθοι για τα πλάσματα Γέτι δίνουν και παίρνουν, όμως αυτό το animation του βραβευμένου Κάρεϊ Κερκπάτρικ (σεναριογράφος του «Οι Κότες το 'Σκασαν»), καταρρίπτει κάθε θεωρία... Ο διασκεδαστικός πρωταγωνιστής της ταινίας, ένα Γέτι φυσικά, μένει σύξυλος όταν ανακαλύπτει έναν άνθρωπο. Κανείς όμως στη φυλή του δεν τον πιστεύει, έτσι θα χρειαστεί να κάνει τα πάντα για να τους πείσει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
02/05/2024

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.

Η σχέση του συγγραφέα Πολ Όστερ με τον κινηματογράφο

Θυμόμαστε τα βιβλία του εμβληματικού συγγραφέα που έγιναν ταινίες αλλά και τα φιλμ που ο ίδιος σκηνοθέτησε.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά το καλοκαίρι

Χαρτογραφούμε το τοπίο των κυκλοφοριών που πρόκειται να μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.