Η «διευθύντρια» Σαρλίζ Θερόν στα τρέιλερ της εβδομάδας

Η γοητευτική ηθοποιός, ένα νέο απόσπασμα του «The Post» και το βραβευμένο «Foxtrot» πρωταγωνιστούν αυτήν την εβδομάδα.

Η «διευθύντρια» Σαρλίζ Θερόν στα τρέιλερ της εβδομάδας

Η γοητευτική ηθοποιός, ένα νέο απόσπασμα του «The Post» και το βραβευμένο «Foxtrot» πρωταγωνιστούν αυτήν την εβδομάδα.

Gringo



Τα στούντιο της Amazon βρίσκονται πίσω από τη δεύτερη σκηνοθετική δουλειά του Αυστραλού Νας Έντγκερντον («Ερωτική Απληστία» και δεκάδες μικρού μήκους ταινίες), αδερφού του πρωτοκλασάτου ηθοποιόυ Τζόελ Έντγκερτον ο οποίος συμπρωταγωνιστεί στη νέα του ταινία μαζί με τη γοητευτική Σαρλίζ Θερόν και τον Ντέιβιντ Ογιέλοου («Selma»). Οι τρεις τους διευθύνουν μία εταιρία εμπορίας κάνναβης για ιατροφαρμακευτικούς σκοπούς που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και τα οποία ο Ογιέλοου στην προσπάθειά του να τα επιλύσει βρίσκεται μπλεγμένος με τα μεξικανικά καρτέλ.

The Post: Απαγορευμένα Μυστικά



Βίντεο από τα γυρίσματα του φιλόδοξου δημοσιογραφικού δράματος στο οποίο ο Στίβεν Σπίλμπεργκ σκηνοθετεί το πρωταγωνιστικό δίδυμο μεγατόνων Μέριλ Στριπ και Τομ Χανκς.

Foxtrot



Η πολυβραβευμένη ταινία του Σάμιουελ Μάοζ («Λίβανος»), με Αργυρό Λιοντάρι στο Φεστιβάλ Βενετίας και βραβείο σκηνοθεσίας στις 23ες Νύχτες Πρεμιέρας, περιστρέφεται γύρω από μία ισραηλινή οικογένεια η οποία πρέπει να αποδεχθεί το θάνατο του στρατιώτη γιου της.

Euphoria



Νέο διεθνές τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη σύμπραξη της Έβα Γκριν με την οσκαρική Αλίσια Βικάντερ, οι οποίες υποδύονται δύο αδερφές που επανενώνονται μετά από χρόνια για να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι στην Ευρώπη.

Scorched Earth



Για τους λάτρεις των ψυχωμένων b-movies, έρχεται αυτό το δυστοπικό sci-fi με πρωταγωνίστρια την Τζία Καράνο η οποία σπάει -κυριολεκτικά- κόκκαλα. Η ταινία τοποθετείται στο μέσο του 21ου αιώνα όταν εξαιτίας μιας... ολικής πτώσης των σύννεφων η ατμόσφαιρα καταστρέφεται και οι άνθρωποι καλούνται να ζήσουν υπό το νόμο του ισχυρότερου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.