Ο Θησαυρός

0,5

Μερικές πραγματικά αστείες, επιθεωρησιακού τύπου ατάκες παλεύουν μάταια να νοστιμίσουν το επίπεδου βιντεοκασέτας ριμέικ του «Θησαυρού του Μακαρίτη».

Ο Θησαυρός

Μερικές πραγματικά αστείες, επιθεωρησιακού τύπου ατάκες παλεύουν μάταια να νοστιμίσουν το επίπεδου βιντεοκασέτας ριμέικ του «Θησαυρού του Μακαρίτη».

Ο Θησαυρός - εικόνα 1

Κινηματογραφική επιτυχία βασισμένη σε θεατρικό των Τσιφόρου - Βασιλειάδη, με τους Β. Αυλωνίτη, Γ. Βασιλειάδου και Ν. Ρίζο. Μετά τους προπέρσινους «Γαμπρούς της Ευτυχίας», ο Στράτος Μαρκίδης («I Love Karditsa») εκσυγχρονίζει τώρα με την ίδια προχειρότητα και τον «Θησαυρό του Μακαρίτη» (1959), σε ένα ριμέικ μεταξύ υστερικά «κωμικού» σίριαλ και βιντεοταινίας του ’80. Τη σεναριακή διασκευή έχει αναλάβει ο τηλεοπτικός Δημήτρης Αποστόλου («Δυο ξένοι»), ο οποίος μένει εν πολλοίς πιστός στην πρωτότυπη πλοκή. Μια χήρα που κληρονομεί ένα χρεωμένο ξενώνα διαδίδει πως μέσα του είναι κρυμμένος από την Κατοχή ένας θησαυρός. Αμέσως πιθανοί και απίθανοι θησαυροθήρες σκοτώνονται για να νοικιάσουν ένα δωμάτιο. Μερικές πραγματικά αστείες, επιθεωρησιακού τύπου ατάκες παλεύουν μάταια να νοστιμίσουν τη φαρσική­ σινε-αναμπουμπούλα, που παρασύρει έμπειρους κωμικούς και κάθε είδους celebrities...

Ελλάδα. 2017. Διάρκεια: 102΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Θησαυρός

0,5
  • Κωμωδία
  • 2017
  • Διάρκεια: 103 '
  • Στράτος Μαρκίδης

Μια χήρα που κληρονομεί έναν ξενώνα γεμάτο χρέη διαδίδει πως κάπου μέσα του είναι κρυμμένος από την Κατοχή ένας θησαυρός. Αμέσως πιθανοί και απίθανοι θησαυροθήρες σκοτώνονται για να νοικιάσουν ένα δωμάτιο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.