Saw: Legacy

Ένα από τα πιο κακόγουστα κινηματογραφικά σίριαλ συνεχίζεται κατορθώνοντας να είναι κάθε φορά και χειρότερο.

Saw: Legacy

Ένα από τα πιο κακόγουστα κινηματογραφικά σίριαλ συνεχίζεται κατορθώνοντας να είναι κάθε φορά και χειρότερο.

Saw: Legacy - εικόνα 1

Επτά χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά («Saw 3D») που ο Τζίγκσο ή ένας «κληρονόμος» του τέλος πάντων επιστράτευσε πριόνια, καρφιά, μαχαίρια και πολλή φαιά ουσία για να βασανίσει, θέτοντάς τους ταυτόχρονα ηθικο-φιλοσοφικά διλήμματα, μερικούς εγκληματίες που είχαν ξεφύγει από την τσιμπίδα του νόμου. Τελικά αυτός έκανε τη δουλειά του, νομίσαμε κι εμείς πως ησυχάσαμε, αλλά πού… Άντε πάλι από την αρχή, με μια ομάδα αγνώστων μεταξύ τους να βρίσκεται παγιδευμένη σε μια αποθήκη και να υπομένει τα βασανιστήρια ενός αόρατου τιμωρού, ο οποίος διασκεδάζει εκβιάζοντας την ομολογία της.

Ταυτόχρονα ακρωτηριασμένα πτώματα που φτάνουν στο νεκροτομείο οδηγούν την αστυνομία στην απίστευτη διαπίστωση πως ο Τζον Κράμερ, δηλαδή ο Τζίγκσο, είναι ζωντανός. Τι έχει συμβεί; Ο σαδιστής δολοφόνος-εκδικητής έχει τον απέθαντο; Κάποιος καινούργιος κρυφός θαυμαστής του τον μιμείται ξανά; Και αν ναι, ποιος από τους αστυνομικούς ή τους ανθρώπους της σήμανσης οι οποίοι προσπαθούν να τον συλλάβουν είναι; Με τόσο πρωτότυπα και συναρπαστικά ερωτήματα, ένα από τα πιο κακόγουστα κινηματογραφικά σίριαλ συνεχίζεται κατορθώνοντας να είναι κάθε φορά και χειρότερο.

ΗΠΑ. 2017. Διάρκεια: 92΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Saw: Legacy

Jigsaw
  • Τρόμου
  • 2017
  • Διάρκεια: 91 '
  • Μάικλ Σπίριγκ, Πίτερ Σπίριγκ

Ενώ κάποιοι άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι υπομένουν τα βασανιστήρια ενός αόρατου τιμωρού που τους ζητά να ομολογήσουν τα εγκλήματά τους, τα ακρωτηριασμένα πτώματα που φτάνουν στο νεκροτομείο οδηγούν την αστυνομία στην απίστευτη διαπίστωση πως ο Τζον Κράμερ, γνωστός και ως Τζίγκσο, είναι ζωντανός.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
02/05/2024

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.

Η σχέση του συγγραφέα Πολ Όστερ με τον κινηματογράφο

Θυμόμαστε τα βιβλία του εμβληματικού συγγραφέα που έγιναν ταινίες αλλά και τα φιλμ που ο ίδιος σκηνοθέτησε.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά το καλοκαίρι

Χαρτογραφούμε το τοπίο των κυκλοφοριών που πρόκειται να μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.

Χωρίς "Αντιπάλους" - 5 καυτά ερωτικά τρίγωνα του σινεμά

Μια λίστα ταινιών που πρέπει να δείτε αν ακόμα δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το throuple των Ζεντάγια - Μάικ Φάιστ - Τζος Ο’Κόνορ.