Αυτά είναι τα 5 καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Ένα εντυπωσιακό animation, η κινηματογραφική επιστροφή του Νίκου Περάκη και η μαγευτική πόλη του Λίβερπουλ φιγουράρουν στα τρέιλερ της εβδομάδας.

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Ένα εντυπωσιακό animation, η κινηματογραφική επιστροφή του Νίκου Περάκη και η μαγευτική πόλη του Λίβερπουλ φιγουράρουν στα τρέιλερ της εβδομάδας.

Loving Vincent

Το φιλόδοξο πρότζεκτ των Ντορότα Κομπιέλα και Χιου Γουέλτσμαν, ένα animation ζωγραφισμένο στο χέρι καρέ - καρέ με τη συμμετοχή Ελλήνων ζωγράφων, δίνει ζωή στους πολύχρωμους πίνακες του Βίνσεντ Βαν Γκογκ αποκαλύπτωντας άγνωστα στοιχεία της ζωής του Ολλανδού ζωγράφου. Η ταινία πραγματοποίησε πανελλαδική πρεμιέρα στο φεστιβάλ Μελιτζαzz και λίγο πριν την κυκλοφορία της στις αίθουσες αποκτά ελληνικό τρέιλερ.

Hostiles

Ο σκηνοθέτης Σκοτ Κούπερ («Σκουριασμένη Πόλη») συνεργάζεται ξανά με τον Κρίστιαν Μπέιλ σε ένα υποβλητικό γουέστερν όπως προδίδει το τρέιλερ.. Ο Μπέιλ υποδύεται ένα στρατιωτικό ο οποίος πείθεται να συνοδεύσει έναν αρχηγό της ινδιανικής φυλής Τσεγιέν σε μια επικίνδυνη περιοχή, σε ένα ταξίδι που μετατρέπεται σε οδύσσεια επιβίωσης.

Lady Bird

Η ηθοποιός Γκρέτα Γκέργουικ («Frances Ha») περνά πίσω από την κάμερα και σκηνοθετεί την πρώτη της ταινία με πρωταγωνίστρα τη Σίρσα Ρόναν. Πρόκειται για μια ιστορία ενηλικίωσης στην οποία η ηρωίδα προσπαθεί να βρει τον εαυτό της και να ισορροπήσει τη σχέση με τη μητέρα της.

Film Stars don't Die in Liverpool

Στο Λίβερπουλ του 1979, ο Τζέιμι Μπελ ερωτεύεται την κατά αρκετά χρόνια μεγαλύτερή του Ανέτ Μπένινγκ η οποία υποδύεται τη σταρ του Χόλιγουντ Γκλόρια Γκράχαμ. Η υπόθεση βασίζεται στα απομνημονεύματα του ίδιου Τέρνερ ο οποίος έζησε μαζί της έναν αξεπέραστο έρωτα.

Success Story

Η νέα ταινία του Νίκου Περάκη απέκτησε πρώτο teaser στο οποίο παρακουλουθούμε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να συζητά με τον Πάνο Μουζουράκη για τα... προβλήματα της συζυγικής ζωής. Ο Μαρκουλάκης υποδύεται έναν εύπορο ψυχίατρο ο οποίος ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια άνεργη ηθοποιό (Φιόνα Γεωργιάδη) και προσπαθούν να συνυπάρξουν σε ένα κόσμο που εκείνη δεν μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τι έμεινε από την τελετή απονομής του βραβείου κοινού LUX, πέρα από την υποχρέωση ψήφου στις επικείμενες Ευρωεκλογές;

Μια χούφτα αξιόλογες ταινίες με κοινωνικό πρόσημο, μια ψαλμωδία στα Εσθονικά και μια σημαία με τα αστεράκια της ΕΕ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
26/04/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.