Δείτε τα 5 καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Επιστροφή Ντάρεν Αρονόφσκι και δύο θριλερικοί επισκέπτες μεταξύ των καλύτερων τρέιλερ της εβδομάδας.

Δείτε τα 5 καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «mother!» του Ντάρεν Αρονόφσκι και του ριμέικ του «Death Wish» δια χειρός Ιλάι Ροθ βρίσκονται στα καλύτερα τρέιλερ της εβομάδας.

mother!

Το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι («Ρέκβιεμ για Ένα Όνειρο», «Μαύρος Κύκνος»), ο οποίος φαίνεται ότι επιστρέφει στη θριλερική ατμόσφαιρα των πρώτων του ταινιών, βρίσκει τους πρωταγωνιστές Τζένιφερ Λόρενς και Χαβιέ Μπαρδέμ να ζουν μια ειδυλλιακή ζωή μέχρι τη στιγμή που θα δεχθούν απρόσκλητη επίσκεψη από τον Εντ Χάρις και τη Μισέλ Φάιφερ.

Death Wish

Ο γνήσιος οπαδός των b-movies Ίλαι Ροθ, έπειτα από την προσωπική του βερσιόν στο «Cannibal Holocaust» με τους «Κανίβαλους», αναλαμβάνει το δύσκολο έργο ενός remake του cult «Death Wish». Ο ρόλος του οργισμένου αρχιτέκτονα Πολ Κέρσεϊ ο οποίος παίρνει το νόμο στα χέρια του ταυτίστηκε με το πρόσωπο του θρυλικού Τσαρλς Μπρόνσον, ερμηνεία χάρη στην οποία επανεκκίνησε την καριέρα του και επηρέασε μέχρι και μπάντες που δανείστηκαν το όνομά του. Το πρώτο τρέιλερ με τον Μπρους Γουίλις στη θέση του Μπρόνσον, ως γιατρού αντί αρχιτέκτονα, δείχνει πως η ταινία επικεντρώνεται στη δράση, δίνοντας την αίσθηση πως τα πράμτα είναι πιο σοβαρά σε σύγκριση με την πρωτότυπη ταινία.

Leatherface

Εάν συγκαταλέγεστε μεταξύ εκείνων που τρομοκράτησε «Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι», μην προσπεράσετε το «Leatherface». Η ταινία δανείζεται το όνομά της από τον πριονοφόρο μανιακό και αναζητά την πηγή της δημιουργίας του, με τους Γάλλους Αλεξάντρ Μπουστιγιό και Ζουλιέν Μορί στο τιμόνι της σκηνοθεσίας.

Goodbye Cristopher Robin

Η τρυφερή πραγματική ιστορία για τη γέννηση της διάσημης σειράς βιβλίων «Γουίνι το Αρκουδάκι» και πώς την εμπνεύστηκε ο δημιουργός της Α. Α. Μιλν απεικονίζονται στο «Goodbye Cristopher Robin» σε σκηνοθεσία Σάιμον Κέρτις («Επτά Μέρες με τη Μέριλιν»). Ο Ντόμναλ Γκλίσον υποδύεται το συγγραφέα ενώ τη γυναίκα του η Μάργκοτ Ρόμπι.

Gun Shy

Ο Σάιμον Γουέστ («Απόδραση στον Αέρα», «Αναλώσιμοι 2») σκηνοθετεί μια εξωφρενική περιπετειώδη κωμωδία στην οποία ο Αντόνιο Μπαντέρας είναι ένας πασίγνωστος ρόκερ που συνειδητοποιεί μεταξύ ξύπνιου και κραιπάλης πως αντάρτες έχουν απαγάγει τη γυναίκα του Όλγκα Κιριλένκο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ουρές στις αίθουσες για το "Μην Ανοίγεις την Πόρτα"

Εντυπωσιακότατη πρεμιέρα για το θρίλερ των Unboxholics, το οποίο έκοψε 27.000 εισιτήρια την πρώτη μέρα προβολής του, ενώ έχει σημειώσει ρεκόρ προπωλήσεων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
27/04/2024

Τι έμεινε από την τελετή απονομής του βραβείου κοινού LUX, πέρα από την υποχρέωση ψήφου στις επικείμενες Ευρωεκλογές;

Μια χούφτα αξιόλογες ταινίες με κοινωνικό πρόσημο, μια ψαλμωδία στα Εσθονικά και μια σημαία με τα αστεράκια της ΕΕ.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.