Δείτε το απόλυτα καλοκαιρινό τρέιλερ της «Τζαμάικα»

Μια πρόκληση από την ταινία του Ανδρέα Μορφονιού με πρωταγωνιστές τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Φάνη Μουρατίδη.

Δείτε το απόλυτα καλοκαιρινό τρέιλερ της «Τζαμάικα»

Σπύρος Παπαδόπουλος και Φάνης Μουρατίδης συμπρωταγωνιστούν στην ταινία του γνωστού από τις τηλεοπτικές του σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιό («Ευτυχισμένοι Μαζί», «Άκρως Οικογενειακόν»). Στην πρώτη του κινηματογραφική δουλειά το σενάριο υπογράφει ο επίσης τηλεοπτικά αναγνωρισμένος Γιώργος Φειδάς («Singles») ο οποίος βασίστηκε σε μια ιδέα του Φάνη Μουρατίδη.

Η υπόθεση αφορά δύο αδέλφια, τον οδηγό ταξί Άκη (Σπύρος Παπαδόπουλος) που προσπαθεί να ξεπληρώσει τα χρέη του και τον επιτυχημένο διάσημο παρουσιαστή Τίμο (Φάνης Μουρατίδης) ο οποίος ζει ξέγνοιαστα τη ζωή του. Μια παρεξήγηση σε συνδυασμό με την τρομερά διαφορετική πορεία της ζωής τους, ψύχρανε την πάλαι ποτέ αχώριστη σχέση τους έως τη στιγμή που ένα συνταρακτικό γεγονός θα τους φέρει πάλι κοντά για να λύσουν τις διαφορές τους.

Τη διανομή των ρόλων συμπληρώνουν η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, ο Μελέτης Ηλίας, ο Νίκος Παντελίδης και η Μαίρη Ευαγγέλου. Η ταινία κυκλοφορεί στις 21 Δεκεμβρίου.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".