Δείτε τα 5 καλύτερα νέα τρέιλερ της εβδομάδας!

Τζόνι Ντεπ, Νούμι Ράπας και Τομ Κρουζ πρωταγωνιστούν στα τρέιλερ της εβδομάδας.

Δείτε τα 5 καλύτερα νέα τρέιλερ της εβδομάδας!

Πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στα νέα τρέιλερ της εβδομάδας, που διαπερνούν σχεδόν όλα τα κινηματογραφικα είδη.

Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές



Ο Κένεθ Μπράνα επαναφέρει το μύθο του αγωνιώδους μυθιστορήματος της Άγκαθα Κρίστι στη μεγάλη οθόνη, σαράντα και πλέον χρόνια μετά την πρώτη εξαιρετική κινηματογραφική του μεταφορά, με πρωταγωνιστές την ελίτ του Χόλιγουντ: Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Πενέλοπε Κρουζ, Γουίλεμ Νταφόε είναι μερικοί από τους αστέρες που συμμετέχουν στο πολλά υποσχόμενο καστ.

Seven Sisters



Έχουμε δει πολλους διπλούς ρόλους ηθοποιών, αλλά... επτά; Η Νούμι Ράπας μάλλον θέλει να σπάσει κάποιο ρεκόρ πωταγωνιστώντας επί 7 στην επιστημονικής φαντασίας ταινία του Τόμι Γουιρκόλα όπου λόγω του υπερπληθυσμού της Γης κάθε οικογένεια υποχρεώνεται να έχειι μονάχα ένα παιδί.

Coco



Το πρώτο μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων της Pixar έχει πρωταγωνιστή το δωδεκάχρονο Μιγκέλ, ο οποίος με ένα μαγικό τρόπο κατά τον εορτασμό της μεξικανικής Μέρας των Νεκρών περνά... στον άλλο κόσμο για να βρει τους γονείς του.

Professor Marston & the Wonder Women



Η συνολικά θετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει η «Wonder Woman» της Γκαλ Γκάντοτ και η «ζεστή» προσέλευση του κοινού στις αίθουσες, δε θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλευτη από τα στούντιο έτσι στην ταινία «Professor Marston & the Wonder Women» παρακολουθούμε την ιστορία των ανθρώπων που δημιούργησαν την θαρραλέα υπερηρωίδα, κι οι οποιοί έμελλε να αντιμετωπίσουν τις θυελλώδεις αντιδράσεις σχετικά με το δημιούργημά τους. Στο... λειψό τρέιλερ δε βλέπουμε πολλά, στην ταινία όμως θα πρωταγωνιστήσουν οι Λουκ Έβανς, Ρεμπέκα Χολ και Μπέλα Χιθκόουτ.

American Made



Ένας διασκεδαστικός Τομ Κρουζ, να κάτι που δε συμβαίνει συχνά, πρωταγωνιστεί στην ταινία του Νταγκ Λάιμαν που βασίζεται στην πραγματική ιστορία ενός πιλότου ο οποίος κατέληξε να δουλεύει για μια σειρά από αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και τον... Πάμπλο Εσκομπάρ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".