Η 9η Ζωή του Λούι Ντραξ

1

Μπερδεμένη σε ιδέες και στιλ μεταφορά ενός μπεστ σέλερ μυστηρίου, όπου χάνει η μάνα το παιδί (κυριολεκτικά) και τo παιδί τον Χίτσκοκ.

Η 9η Ζωή του Λούι Ντραξ

Μπερδεμένη σε ιδέες και στιλ μεταφορά ενός μπεστ σέλερ μυστηρίου, στο οποίο χάνει η μάνα το παιδί (κυριολεκτικά) και τo παιδί τον Χίτσκοκ.

Η 9η Ζωή του Λούι Ντραξ - εικόνα 1

Μετά την πτώση του από ένα βράχο ο εννιάχρονος Λούι Ντραξ βρίσκεται σε κώμα. Ένας νευρολόγος προσπαθεί να επικοινωνήσει με το υποσυνείδητό του, ενώ η αστυνομία αναζητά τον βίαιο πατέρα του. Εν τω μεταξύ, ο γιατρός ερωτεύεται τη μητέρα του κι εμείς ακούμε διαρκώς τις σκέψεις του κατάκοιτου Λούι, σε μια ιστορία που αν το μπεστ σέλερ μυστηρίου της Λιζ Τζένσεν έχει καταφέρει να τη βάλει σε σειρά, το σενάριο του ηθοποιού Μαξ Μινγκέλα αποτυγχάνει πανηγυρικά. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο αδέξιος τρομοχαβαλετζής Αλεξάντρ Αζά («Πιράνχας 3D», «Μεταμόρφωση») μπερδεύει ακόμη περισσότερο ιδέες και στιλ, σε ένα b-thriller στο οποίο χάνει η μάνα το παιδί (κυριολεκτικά) και τo παιδί τον Χίτσκοκ.

Μ. Βρετανία, Καναδάς. 2016. Διάρκεια: 108΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Η 9η Ζωή του Λούι Ντραξ

The 9th Life of Louis Drax
1
  • Θρίλερ
  • 2016
  • Διάρκεια: 108 '
  • Αλεξάντερ Αζά

Μετά την πτώση του από ένα ψηλό βράχο ο εννιάχρονος Λούι Ντραξ βρίσκεται σε κώμα. Ένας νευρολόγος καταφεύγει σε ανορθόδοξες μεθόδους για να επικοινωνήσει με το υποσυνείδητό του, ενώ η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος και αναζητά τον βίαιο πατέρα του αγοριού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά το καλοκαίρι

Χαρτογραφούμε το τοπίο των κυκλοφοριών που πρόκειται να μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
01/05/2024

Χωρίς "Αντιπάλους" - 5 καυτά ερωτικά τρίγωνα του σινεμά

Μια λίστα ταινιών που πρέπει να δείτε αν ακόμα δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το throuple των Ζεντάγια - Μάικ Φάιστ - Τζος Ο’Κόνορ.

Αθηναϊκή πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ "Εμπρός: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο"

Ένα ντοκιμαντέρ της Άλκηστις Καφετζή για την αυτοδιαχείριση, τη πολυφωνία και την αντίσταση.

Τα ευρωπαϊκά βραβεία animation Emile Awards στο Animasyros 2024

Η μεγάλη γιορτή των ευρωπαϊκών βραβείων κινουμένων σχεδίων έρχεται ξανά για να βραβεύσει τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

Το ντοκιμαντέρ "Εκείνη τη μέρα" των Στρατή Βογιατζή και Δημήτρη Κούρτη στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Ένα φιλμικό δοκίμιο πάνω στη σχέση ανθρώπινου και μη ανθρώπινου κόσμου με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια τον Αύγουστο του 2021.

Ελληνικό box office: Οι θεατές "άνοιξαν την πόρτα"

Το θρίλερ των Unboxholics "Μην Ανοίγεις την Πόρτα" γέμισε τις αίθουσες και έκανε ρεκόρ ανοίγματος τετραημέρου, ξεπερνώντας κι αυτό της "Φόνισσας", με 81.666 θεατές.

Florian Fernandez, ο νέος επικεφαλής του "Short Film Hub"

Το φεστιβάλ φιλοδοξεί να συνδέσει ταλαντούχους σκηνοθέτες, σεναριογράφους και παραγωγούς με την διεθνή και την εγχώρια κινηματογραφική βιομηχανία.