Power Rangers

1

Άστοχη, κακογραμμένη κι ελάχιστα θεαματική σινε-μεταφορά του διάσημου υπερηρωικού franchise.

Power Rangers

Άστοχη, κακογραμμένη κι ελάχιστα θεαματική σινε-μεταφορά του διάσημου υπερηρωικού franchise.

Power Rangers - εικόνα 1

Όταν η Marvel, πρώτη διδάξασα των υπερηρωικών μπλοκμπάστερ, απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τη σίγουρη, straight συνταγή και πειραματίζεται διαρκώς μαζί της, αυτοί οι «Power Rangers» μοιά­ζουν βγαλμένοι από το βαθύτερο ράφι του χρονοντούλαπου της χολιγουντιανής ιστορίας. Φορτωμένη με την υποχρέωση κάθε πρώτης ταινίας ενός φιλόδοξου franchise να σπαταλήσει χρόνο συστήνοντάς μας τους χαρακτήρες και το περιβάλλον τους, η περιπέτεια φαντασίας του Ντιν Ισραελάιτ («Project Almanac») ξεκινά σαν διασκεδαστικό σχολικό δράμα ενηλικίωσης στο οποίο πέντε «απροσάρμοστοι» έφηβοι γίνονται εκόντες άκοντες μια χαρωπή παρέα.

Όλα τα τεμπέλικα κλισέ του είδους είναι εδώ, στριμώχνονται όμως άλλα τόσα όταν αυτοί­ ανακαλύπτουν ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο κι ένα ρομπότ που τους περίμενε... δισεκατομμύρια χρόνια, αποκτούν υπερφυσικές δυνάμεις και καλούνται να υπερασπιστούν τη Γη από μια θανάσιμη απειλή. Αυτό που ακολουθεί είναι ένα ελάχιστα θεαματικό πανδαιμόνιο καταστροφών και θορύβων, βασισμένο σε εντελώς ξεπερασμένες ευκολίες, ενορχηστρωμένο με αυτόματο πιλότο και με την Ελίζαμπεθ Μπανκς ως την πιο κιτς κακιά όλων των υπερηρωικών παραγωγών.

ΗΠΑ. 2017. Διάρκεια: 124΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Power Rangers

1
  • Περιπέτεια
  • 2017
  • Διάρκεια: 124 '
  • Ντιν Ισραελάιτ

Πέντε έφηβοι ανακαλύπτουν ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο, αποκτούν υπερφυσικές δυνάμεις και καλούνται να υπερασπιστούν τη Γη από μια θανάσιμη απειλή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Κωνσταντίνε Φραγκούλη, πώς γύρισες ένα ψυχολογικό θρίλερ στη Σάμο;

Ο σκηνοθέτης απαντά στις ερωτήσεις μας με αφορμή την αθηναϊκή πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
16/04/2024

Κάννες 2024: Το "September" της Αριάν Λαμπέντ κάνει πρεμιέρα στο Ένα Κάποιο Βλέμμα

Το μεγάλου μήκους σκηνοθετικό ντεμπούτο της διακεκριμένης ηθοποιού παρουσιάζεται σύντομα στην Κρουαζέτ.

Ελληνικό box office: Ένα "Panda" δεν φέρνει την άνοιξη

Το "Kung Fu Panda 4" συνεχίζει να συναρπάζει τους νεαρούς κινηματογραφόφιλους, αλλά οι καινούριες ταινίες μοιάζουν να μην ενδιαφέρουν ιδιαίτερα ούτε μικρούς ούτε μεγάλους.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Βλέπουμε την "Κάρι" του Στίβεν Κινγκ στον Δαναό

Την ταινία σκηνοθετεί ο Μπράιαν Ντε Πάλμα, ο οποίος παρέδωσε μια από τις πιο εμβληματικές ταινίες τρόμου στην ιστορία και έκτοτε μπήκε στο πάνθεον των καλύτερων σκηνοθετών τρόμου.

Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 14ο International Micro μ Festival

Ανοιχτό κάλεσμα σε Έλληνες και ξένους κινηματογραφιστές με στόχο την ανάδειξη της ταινίας μικρού μήκους.

Το παιδικό και εφηβικό φεστιβάλ "Psaroloco" επιστρέφει

Το φεστιβάλ ετοιμάζει μια σειρά ταινιών - εργαστηρίων - διαδραστικών εμπειριών και συζητήσεων ειδικά προσαρμοσμένων για μικρούς σινεφίλ.