Τραγούδα!

3,5

Αξιαγάπητοι χαρακτήρες τραγουδούν χθεσινά και σημερινά pop hits, πατώντας σε άλλη μία οικεία, αλλά πάντα συγκινητική ιστορία θριάμβου των καλόκαρδων losers αυτού του κόσμου.

Τραγούδα!

Ο Μπάστερ Μουν, ένα κοάλα που χρειάζεται επειγόντως μια εμπορική επιτυχία για να περισώσει το σχεδόν χρεοκοπημένο θέατρό του, αποφασίζει να διοργανώσει έναν ανοιχτό σε όλους διαγωνισμό τραγουδιού. Αξιαγάπητοι χαρακτήρες τραγουδούν χθεσινά και σημερινά pop hits, πατώντας σε άλλη μία οικεία, αλλά πάντα συγκινητική ιστορία θριάμβου των καλόκαρδων losers αυτού του κόσμου.

Τραγούδα! - εικόνα 1

Από την Illumination, την εταιρεία παραγωγής του «Εγώ, ο Απαισιότατος» και των «Minions», έρχεται τώρα ένας animated διαγωνισμός ταλέντων με τους πιο αναπάντεχους συμμετέχοντες. Η ιδέα ανήκει στον Βρετανό σκηνοθέτη του κωμικού sci-fi «Γυρίστε τον Γαλαξία με Οτοστόπ» και της σινεφίλ ιστορίας ενηλικίωσης «Son of Rambow», ο οποίος μας αφηγείται την ιστορία του καταφερτζή Μπάστερ Μουν, ενός κοάλα που χρειάζεται επειγόντως μια εμπορική επιτυχία για να περισώσει το σχεδόν χρεοκοπημένο θέατρό του.

Αποφασίζει λοιπόν να διοργανώσει έναν ανοιχτό σε όλους διαγωνισμό τραγουδιού, ο οποίος θα φέρει στη σκηνή από μια γουρούνα νοικοκυρά και τον γορίλα γιο ενός γκάνγκστερ μέχρι έναν playboy ποντικό, ενώ θα εξελιχτεί με τον πιο αναπάντεχο, περιπετειώδη τρόπο. Αξιαγάπητοι χαρακτήρες τραγουδούν χθεσινά και σημερινά pop hits (The Beatles, Φρανκ Σινάτρα, Στίβι Γουόντερ, Λέοναρντ Κοέν αλλά και Τέιλορ Σουίφτ), πατώντας σε άλλη μία οικεία αλλά συμπαγή, διασκεδαστική και πάντα συγκινητική ιστορία θριάμβου των καλόκαρδων losers αυτού του κόσμου. Προβάλλεται σε πρωτότυπη, μεταγλωττισμένη, 2D και 3D εκδοχή.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 108΄. Διανομή: UIP.

Περισσότερες πληροφορίες

Τραγούδα!

Sing
3,5
  • Animation
  • 2016
  • Διάρκεια: 108 '
  • Γκαρθ Τζένινγκς

Ο Μπάστερ Μουν, ένα κοάλα που χρειάζεται επειγόντως μια εμπορική επιτυχία για να περισώσει το σχεδόν χρεοκοπημένο θέατρό του, αποφασίζει να διοργανώσει έναν ανοιχτό σε όλους διαγωνισμό τραγουδιού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Την ίδρυση Κρατικής Σχολής Τεχνικών Κινηματογράφου και Οπτικοακουστικών Μέσων ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού

Το ΑΠΘ αναλαμβάνει την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών για το σχεδιασμό του νέου πανεπιστημιακού ιδρύματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/04/2024

Οι ανησυχίες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον ενιαίο φορέα

Βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου της ΕΑΚ όπου ακούστηκαν οι βάσιμες επιφυλάξεις των μελών για το νομοσχέδια που αλλάζει το εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο.

Ελληνικό box office: Το "Panda" συνεχίζει να... δέρνει

Ενώ ούτε εμφύλιοι πόλεμοι ούτε τρομακτικά βαμπίρ μπορούν να τα βάλουν με τον ανίκητο Πο, τα animation είναι το μοναδικό είδος ταινιών που συνεχίζει να κινητοποιεί το αδρανές εδώ κι ένα μήνα κινηματογραφικό κοινό.

History Projected "Ιστορία και αρχείο": Κινηματογραφικοί διάλογοι ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Δείτε το 2ο επεισόδιο που περιλαμβάνει δυο ταινίες για το πολυφωνικό, αναγκαίο παρόν κάθε αρχειακής κατασκευής.

Horrorant Film Festival 2024: Φόβος και τρόμος στο Ελιζέ

Με 58 ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και ξεχωριστούς καλεσμένες η horror διοργάνωση επιστρέφει ξανά στο παραδοσιακό σπίτι της.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στα σινεμά το καλοκαίρι του 2024

Ανακαλύψτε τους τίτλους που πρόκειται να βρεθούν στις μαρκίζες των θερινών κινηματογράφων τους επόμενους μήνες.