Τριπλή επιστροφή για το «Park your Cinema»

Δυναμική συνέχεια για το κινηματογραφικό open air event που ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι στο Πάρκο «Σταύρος Νιάρχος».

Τριπλή επιστροφή για το «Park your Cinema»

Μετά το απαραίτητο διάλειμμα διάρκειας μιας εβδομάδας επιστρέφει το κινηματογραφικό open air event που ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι στο Πάρκο «Σταύρος Νιάρχος». Η κομεντί του Ντέλμπερτ Μαν «Γύρισε Πίσω Αγάπη μου!» προβάλλεται την Παρασκευή 19/8 (9 μ.μ.), με το δίδυμο Ροκ Χάντσον - Ντόρις Ντέι να μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές.

Το Σάββατο 20/8 (9 μ.μ.), ένα άλλο λαμπερό ντουέτο θα μαγέψει την οθόνη που θα στηθεί στο Πάρκο, αυτό των Κάρι Γκραντ – Όντρεϊ Χέπμπορν στο «Ραντεβού στο Παρίσι» του Στάνλεϊ Ντόνεν. Τέλος την Κυριακή 21/8 (9 μ.μ.), ετοιμαστείτε για να ανέβει η αδρεναλίνη στο φουλ με το θρίλερ «Δυο Γίγαντες Συγκρούονται» του Τζον Λι Τόμσον.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα της εβδομάδας

ΠΑΡΚΟ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»
Ευριπίδου & Δοϊράνης, Καλλιθέα, 2168091001

Γύρισε Πίσω Αγάπη μου! (Ντέλμπερτ Μαν, 1961) την Παρασκευή 19/8, στις 21.00.
Ραντεβού στο Παρίσι (Στάνλεϊ Ντόνεν, 1963) το Σάββατο 20/8, στις 21.00.
Δυο Γίγαντες συγκρούονται (Τζον Λι Τόμσον, 1962) την Κυριακή 21/8, στις 21.00.

Προβολές στο πλαίσιο του αφιερώματος «Park your Cinema». Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, τα οποία θα διανέμονται αυθημερόν στο Κέντρο Επισκεπτών μισή ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/04/2024

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.