Τριπλή επιστροφή για το «Park your Cinema»

Δυναμική συνέχεια για το κινηματογραφικό open air event που ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι στο Πάρκο «Σταύρος Νιάρχος».

Τριπλή επιστροφή για το «Park your Cinema»

Μετά το απαραίτητο διάλειμμα διάρκειας μιας εβδομάδας επιστρέφει το κινηματογραφικό open air event που ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι στο Πάρκο «Σταύρος Νιάρχος». Η κομεντί του Ντέλμπερτ Μαν «Γύρισε Πίσω Αγάπη μου!» προβάλλεται την Παρασκευή 19/8 (9 μ.μ.), με το δίδυμο Ροκ Χάντσον - Ντόρις Ντέι να μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές.

Το Σάββατο 20/8 (9 μ.μ.), ένα άλλο λαμπερό ντουέτο θα μαγέψει την οθόνη που θα στηθεί στο Πάρκο, αυτό των Κάρι Γκραντ – Όντρεϊ Χέπμπορν στο «Ραντεβού στο Παρίσι» του Στάνλεϊ Ντόνεν. Τέλος την Κυριακή 21/8 (9 μ.μ.), ετοιμαστείτε για να ανέβει η αδρεναλίνη στο φουλ με το θρίλερ «Δυο Γίγαντες Συγκρούονται» του Τζον Λι Τόμσον.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα της εβδομάδας

ΠΑΡΚΟ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»
Ευριπίδου & Δοϊράνης, Καλλιθέα, 2168091001

Γύρισε Πίσω Αγάπη μου! (Ντέλμπερτ Μαν, 1961) την Παρασκευή 19/8, στις 21.00.
Ραντεβού στο Παρίσι (Στάνλεϊ Ντόνεν, 1963) το Σάββατο 20/8, στις 21.00.
Δυο Γίγαντες συγκρούονται (Τζον Λι Τόμσον, 1962) την Κυριακή 21/8, στις 21.00.

Προβολές στο πλαίσιο του αφιερώματος «Park your Cinema». Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, τα οποία θα διανέμονται αυθημερόν στο Κέντρο Επισκεπτών μισή ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες του Τζέιμς Κάμερον σε σειρά αξιολόγησης

Ένα ranking των ταινιών του κινηματογραφικού μύθου, με αφορμή την κυκλοφορία του Avatar: Φωτιά και Στάχτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/12/2025

Απόψε στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος: Δύο ξεχωριστές ταινίες, αποκατεστημένες και προσβάσιμες για όλους

"Πικρό ψωμί" και "Μια ζωή σε θυμάμαι να φεύγεις" προβάλλονται απόψε στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (18-24/12)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Τζέιμς Κάμερον έχτισε τον μύθο του πολύ πριν το 'Avatar: Φωτιά και Στάχτη'

Για περισσότερα από 45 χρόνια, ο θρυλικός Καναδός σκηνοθέτης μετατρέπει το αδύνατο σε κινηματογραφική τελειότητα, αναγκάζοντας κάθε φορά Χόλιγουντ και κοινό σε βαθιά υπόκλιση.

Τελικά, αξίζει να δούμε το νέο "Avatar: Φωτιά και Στάχτη";

Με αφορμή την πρεμιέρα της τρίτης ταινίας του μπλε franchise επιστημονικής φαντασίας, εξερευνούμε τον αντι-αποικιοκρατικό (;) κόσμο του Τζέιμς Κάμερον.

Όλες οι κριτικές των νέων ταινιών της εβδομάδας

Η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 18 Δεκεμβρίου.

Film Factory: Ένα τριήμερο κινηματογραφικών masterclasses με ελεύθερη είσοδο στην Ταινιοθήκη

Μία από τις πιο δημιουργικές και επιτυχημένες εκπαιδευτικές δράσεις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου επιστρέφει για δέκατη τέταρτη χρονιά.