Πριν Έρθεις Εσύ

1,5

Ανάλαφρο ρομαντικό δράμα που δανείζεται ιδέες τόσο από τους διασκεδαστικούς «Άθικτους» όσο και το δακρύβρεχτο «Love Story».

Πριν Έρθεις Εσύ

Ανάλαφρο ρομαντικό δράμα που δανείζεται ιδέες τόσο από τους διασκεδαστικούς «Άθικτους» όσο και το δακρύβρεχτο «Love Story».

Πριν Έρθεις Εσύ - εικόνα 1

Η απόλυτα hot Εμίλια Κλαρκ του τελευταίου «Εξολοθρευτή» και του «Game of thrones» αποτελεί το μεγάλο εμπορικό ατού της κινηματογραφικής διασκευής του ομότιτλου λογοτεχνικού μπεστ σέλερ της Τζότζο Μόγες, με τη σπουδαία θεατρική σκηνοθέτιδα Θία Σάροκ (καλλιτεχνική διευθύντρια του λονδρέζικου Southwark Playhouse από τα 24 της) να στέκεται για πρώτη φορά πίσω από την κάμερα. Το αποτέλεσμα, χωρίς να ενθουσιάζει, δύσκολα θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικό, αφηγούμενο την ιστορία τής (σούπερ) γλυκιάς και (σούπερ) αισιόδοξης Λου, η οποία αναλαμβάνει τη φροντίδα του νεαρού, ωραίου, πάμπλουτου και καθηλωμένου σε αναπηρικό καροτσάκι Γουίλ.

Προσπαθεί να δώσει νόημα στη ζωή του και να τον διασκεδάσει, αλλά εκείνος φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του, σε ένα καλοβαλμένο και ανάλαφρο ρομαντικό δράμα που δανείζεται ιδέες τόσο από τους διασκεδαστικούς «Άθικτους» όσο και από το δακρύβρεχτο «Love Story». Τελικά περισσότερο τις διεκπεραιώνει παρά τις εξελίσσει, διαλέγοντας πάντα τον τρόπο που θα μοιάζει ακόμη πιο χαριτωμένη η μπριόζα, αλλά λίγη ως κωμική πρωταγωνίστρια (το βαρύ δράμα είναι φυλαγμένο για το φινάλε) Εμίλια Κλαρκ.

Περισσότερες πληροφορίες

Πριν Έρθεις Εσύ

Me Before You
1,5
  • Δραματική
  • 2016
  • Διάρκεια: 110 '
  • Τία Σάροκ

Η γλυκιά κι αισιόδοξη Λου αναλαμβάνει τη φροντίδα του νεαρού και πάμπλουτου Γουίλ, ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Προσπαθεί να δώσει νόημα στη ζωή του και να τον διασκεδάσει, αλλά εκείνος φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες τη Μεγάλη Πέμπτη 2/5

Μια "Barbenheimer" περιπέτεια, ένας πορτοκαλί γάτος και τρόμος από τη Γαλλία προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
28/04/2024

Ουρές στις αίθουσες για το "Μην Ανοίγεις την Πόρτα"

Εντυπωσιακότατη πρεμιέρα για το θρίλερ των Unboxholics, το οποίο έκοψε 27.000 εισιτήρια την πρώτη μέρα προβολής του, ενώ έχει σημειώσει ρεκόρ προπωλήσεων.

Τι έμεινε από την τελετή απονομής του βραβείου κοινού LUX, πέρα από την υποχρέωση ψήφου στις επικείμενες Ευρωεκλογές;

Μια χούφτα αξιόλογες ταινίες με κοινωνικό πρόσημο, μια ψαλμωδία στα Εσθονικά και μια σημαία με τα αστεράκια της ΕΕ.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.