3 κωμωδίες για το καλοκαίρι

Και φέτος, η καλοκαιρινή περίοδος κρύβει δροσερές χιουμοριστικές εκπλήξεις, τόσο από τη Γαλλία όσο και από την Αμερική.

3 κωμωδίες για το καλοκαίρι

Και φέτος, η καλοκαιρινή περίοδος κρύβει δροσερές χιουμοριστικές εκπλήξεις, τόσο από τη Γαλλία όσο και από την Αμερική.

«Μαμά, Γύρισα!»

Ας ξεκινήσουμε καλύτερα, όμως, από την ήπειρό μας με το «Μαμά, Γύρισα!» (14/7), μια επίκαιρη «τρικολόρ» κωμωδία. Σ’ αυτή, μια μεσήλικη γυναίκα αναγκάζεται να επιστρέψει σπίτι της, έχοντας χάσει δουλειά και αποταμιεύσεις. Η μετακόμιση στο πατρικό της θα τη φέρει αντιμέτωπη με τη φορτική μητέρα της –την υποδύεται η Γαλλίδα σταρ Ζοζιάν Μπαλασκό του για «Όλα Φταίει το Γκαζόν»–, αλλά και τα αδέλφια της που δεν μπορούν να κατανοήσουν την κατάστασή τους.

«Maggie’s Plan»

Η Ρεμπέκα Μίλερ, γυναίκα του Ντάνιελ Ντέι Λιούις, επιστρέφει έξι χρόνια μετά τις «Κρυφές Ζωές της Κυρίας Λι» με μια ιδιότυπη κομεντί που θυμίζει γουντιαλενικό παράδοξο. Στο «Maggie’s Plan» (28/7) η Μάγκι, μια νεαρή κοπέλα, αδυνατώντας να κάνει σοβαρή σχέση, αποφασίζει να προχωρήσει σε εξωσωματική γονιμοποίηση. Κάπου εκεί, όμως, γνωρίζει τον παντρεμένο Τζον. Η σχέση τους διαλύει το γάμο του γοητευτικού πανεπιστημιακού, ενώ η εξέλιξη αυτή προβληματίζει τη Μάγκι, σε ένα φιλμ με τρεις πρωτοκλασάτους Αμερικανούς σταρ, τη γλυκύτατη Γκρέτα Γκέργουιγκ, τον γοητευτικό Ίθαν Χοκ και την οσκαρική ντίβα Τζούλιαν Μουρ.

«Bad Moms»

Κόντρα στις νέες, ωραιοποιημένες απόψεις για τη μητρότητα πάει η Μίλα Κούνις, πρωταγωνιστώντας ως κάκιστη μητέρα στο «Bad Moms» (28/7), μια νέα απολαυστική αναμέτρηση των σεναριογράφων του «Hangover» Τζον Λούκας και Σκοτ Μουρ –εδώ γράφουν και σκηνοθετούν– με την πολιτική ορθότητα.

Περισσότερες πληροφορίες

Μαμά, Γύρισα!

Retour Chez ma Mere
1,5
  • Κωμωδία
  • 2016
  • Διάρκεια: 97 '
  • Ερίκ Λαβέν

Αφού χάνει τη δουλειά της, η 40χρονη Στεφανί αναγκάζεται να επιστρέψει στο σπίτι της υπερπροστατευτικής μάνας της. Κι ενώ η μια προσπαθεί να συμβιώσει χωρίς εντάσεις και τσακωμούς με την άλλη, μια οικογενειακή συγκέντρωση θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".