Όλα θα Πάνε Στραβά

1

Χαζοχαρούμενη, υπερβολική κι ελάχιστα αστεία συνέχεια μιας γαλλικής κωμωδίας με μεγάλη εμπορική επιτυχία στη χώρα της.

Όλα θα Πάνε Στραβά

Χαζοχαρούμενη, υπερβολική κι ελάχιστα αστεία συνέχεια μιας γαλλικής κωμωδίας με μεγάλη εμπορική επιτυχία στη χώρα της.

Όλα θα Πάνε Στραβά - εικόνα 1

Υποδυόμενος τον αφελή Φρανκ, ο οποίος αναλάμβανε να νταντέψει για ένα βράδυ τον άτακτο γιο του αφεντικού του, ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του προπέρσινου «Babysitting» Φιλίπ Λασό έγινε ξαφνικά το πρόσωπο της ημέρας για τα γαλλικά κινηματογραφικά ταμεία. Δύο εκατομμύρια τριακόσιες εξήντα χιλιάδες θεατές έσπρωξαν άμεσα τον ήρωά του σε μια καινούργια περιπέτεια, αυτήν τη φορά στην εξωτική Βραζιλία, σε ένα ειδυλλιακό θέρετρο της οποίας καταφθάνουν για τις διακοπές τους ο Φρανκ και η παρέα του. Εκείνος σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, στον πατέρα της οποίας ανήκει το ξενοδοχείο, αλλά απανωτές παρεξηγήσεις και μια διασκεδαστική εκδρομή που εξελίσσεται σε ριψοκίνδυνη περιπέτεια του χαλάνε τα σχέδια.

Γυρισμένη στη μεγαλύτερη διάρκειά της ως found footage, όπως ακριβώς και η πρώτη ταινία, το «Όλα θα Πάνε Στραβά» αναπαράγει όλα τα αστεία μιας πενθήμερης σχολικής εκδρομής, τραβώντας τα στα άκρα. Οι ίδιες χοντρές πλάκες (μια δηλητηριώδης αράχνη μπαίνει στο σώβρακο του Φρανκ, μια γιαγιά που δεν μπορεί να περπατήσει κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο…), οι ίδιες μοντέλες με μαγιό, οι ίδιες χαζοχαρούμενες γκάφες, αλλά 3.200.000 καινούργιοι Γάλλοι θεατές. Όλα θα ξαναπάνε σίγουρα στραβά…

Περισσότερες πληροφορίες

Όλα θα Πάνε Στραβά

Babysitting 2
1
  • Κωμωδία
  • 2015
  • Διάρκεια: 93 '
  • Νικολά Μπεναμού

Ο Φρανκ, η Σόνια και η παρέα τους φτάνουν σε ένα ειδυλλιακό θέρετρο της Βραζιλίας και ξεκινούν τις διακοπές τους, οι οποίες θα εξελιχτούν σε μια απρόβλεπτη περιπέτεια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.