Δύο events για «Το Δώρο των Θεών»

Οι προβολές της γερμανικής κομεντί συνεχίζονται το σαββατοκύριακο στο Δαναό (3 μ.μ.), τις οποίες συνοδεύουν παράλληλες εκδηλώσεις.

Δύο events για «Το Δώρο των Θεών»

Οι προβολές της γερμανικής κομεντί συνεχίζονται το σαββατοκύριακο στο Δαναό (3 μ.μ.). Μάλιστα, το Σάββατο 16/4, ο σκηνοθέτης του «Δώρου των Θεών» Όλιβερ Χάφνερ θα έρθει στην Αθήνα για να παραδώσει ένα masterclass με τίτλο «Από το Σανίδι στο Πλατό».

Επίσης, στην προβολή της Κυριακής 17/4 θα βρεθεί η ιδρύτρια του lifepassport.gr Δήμητρα Καρατώλου, για να μιλήσει για νέα ξεκινήματα. Η εκδήλωση που έχει τίτλο «Αλλάζουμε, αλλάζω: νέες ιδέες, νέα ταλέντα» θα αρχίσει αμέσως μετά το τέλος της ταινίας.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα και κυκλοφορία για το "Ι.Ω." του Αλέξη Αλεξίου

Η υβριδική μικρού μήκους του σκηνοθέτη του "Τετάρτη 04:45" παρουσιάζεται στο διεθνές κοινό προτού βρεθεί στις ελληνικές αίθουσες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
06/10/2022

Τα "Σαγόνια του Καρχαρία" (ξε)σκίζουν ακόμα

Σχεδόν 50 χρόνια μετά την πρεμιέρα του το κλασικό θρίλερ του Στίβεν Σπίλμπεργκ βρίσκει ξανά το δρόμο του προς τις αίθουσες.

Η "Musa" του Νίκου Νικολόπουλου στην Ταινιοθήκη

Η "χειροποίητη" ταινία συνδυάζει μεθόδους του κλασικού κινηματογράφου με μεθόδους video art.

Οι Coldplay στα Village Cinemas σε ζωντανή αναμετάδοση

Η συναυλία θα μεταδίδεται από την Αργεντινή σε πραγματικό χρόνο, μέσω δορυφόρου.

Στην Αυλή του Σχολείου

Βραβείο κριτικών στις Κάνες για ένα αποκαλυπτικό ψυχογράφημα και μια διεισδυτική ματιά πάνω στην κοινωνική ένταξη στην καλύτερη παράδοση των αδελφών Νταρντέν.

Η Κυρία Χάρις Πάει στο Παρίσι

Ένα πνευματώδες σενάριο και μια εξαιρετική Λέσλι Μάνβιλ ζωηρεύουν μια τυποποιημένη κομεντί της παλιάς σχολής.

Τα Σαγόνια του Καρχαρία

Υποδειγματικό θρίλερ, σκηνοθετημένο με δεξιοτεχνία που κόβει την ανάσα. Πρωτοφανής εμπορική επιτυχία, η οποία άλλαξε τα δεδομένα του χολιγουντιανού σινεμά.