Δύο events για «Το Δώρο των Θεών»

Οι προβολές της γερμανικής κομεντί συνεχίζονται το σαββατοκύριακο στο Δαναό (3 μ.μ.), τις οποίες συνοδεύουν παράλληλες εκδηλώσεις.

Δύο events για «Το Δώρο των Θεών»

Οι προβολές της γερμανικής κομεντί συνεχίζονται το σαββατοκύριακο στο Δαναό (3 μ.μ.). Μάλιστα, το Σάββατο 16/4, ο σκηνοθέτης του «Δώρου των Θεών» Όλιβερ Χάφνερ θα έρθει στην Αθήνα για να παραδώσει ένα masterclass με τίτλο «Από το Σανίδι στο Πλατό».

Επίσης, στην προβολή της Κυριακής 17/4 θα βρεθεί η ιδρύτρια του lifepassport.gr Δήμητρα Καρατώλου, για να μιλήσει για νέα ξεκινήματα. Η εκδήλωση που έχει τίτλο «Αλλάζουμε, αλλάζω: νέες ιδέες, νέα ταλέντα» θα αρχίσει αμέσως μετά το τέλος της ταινίας.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ουρές για τα "Κάλαντα των Χριστουγέννων"

Σημειώνοντας εντυπωσιακότατη άνοδο της τάξης του 42% το δεύτερο τετραήμερό τους, τα "Κάλαντα των Χριστουγέννων" γέμισαν και πάλι τις αίθουσες, ενώ συνεχίζουν να αρέσουν πολύ τόσο το "Ζωούπολη 2" όσο και η "Σπασμένη Φλέβα".

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
16/12/2025

Father Mother Sister Brother: Όσα έγιναν στη μυστική προβολή της νέας ταινίας του Τζιμ Τζάρμους

Γνωστοί cinefile απόλαυσαν την προβολή πριν κυκλοφορήσει επίσημα στις αίθουσες από το Cinobo τα φετινά Χριστούγεννα.

Το νέο 'Avatar' και όλες οι νέες ταινίες που έρχονται αυτή την Πέμπτη στα σινεμά

Άλλο ένα ταξίδι στην Πανδώρα του Τζέιμς Κάμερον, η Σίτνεϊ Σουίνι και η Αμάντα Σέιφριντ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Οι 5 καλύτερες ταινίες του Ρομπ Ράινερ

Θυμόμαστε τις πιο δυνατές κινηματογραφικές στιγμές του μεγάλου σκηνοθέτη.

Αυτές είναι οι υποψήφιες για Χρυσές Σφαίρες ταινίες που μπορούμε να δούμε στη Nova

Τα κινηματογραφικά φαβορί της 83ης τελετής θα δούμε στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

10 περιπτώσεις στις οποίες ο Άγιος Βασίλης ήταν πραγματικά "λέρα"

Συγκεντρώσαμε σε μία λίστα μερικές από τις φορές που ο καλοσυνάτος άντρας μας έχει απογοητεύσει στη μεγάλη οθόνη.

Οι ταινίες που έρχονται στους κινηματογράφους την Πέμπτη 18/12

Άλλο ένα ταξίδι στην Πανδώρα του Τζέιμς Κάμερον, η Σίτνεϊ Σουίνι και η Αμάντα Σέιφριντ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.