Γύρισε ο Μπαμπάς

1

Το χαρισματικό ντουέτο του «Μπάτσοι Από τον Πάγκο» δεν μπορεί να διασώσει μια προχειρογραμμένη κωμωδία (αμήχανων) καταστάσεων.

Γύρισε ο Μπαμπάς

Το χαρισματικό ντουέτο του «Μπάτσοι Από τον Πάγκο» δεν μπορεί να διασώσει μια προχειρογραμμένη κωμωδία (αμήχανων) καταστάσεων.

Γύρισε ο Μπαμπάς - εικόνα 1

Πέντε χρόνια μετά την εξαιρετική συνεργασία τους στο απολαυστικό «Μπάτσοι Από τον Πάγκο», ο Γουίλ Φέρελ και ο Μαρκ Γουόλμπεργκ επανασυνδέονται για μια λιγότερο περιπετειώδη, αλλά και πολύ λιγότερο πετυχημένη, κωμωδία. Κι αυτό γιατί εκείνη έφερε την υπογραφή του ικανότατου Άνταμ ΜακΚέι (του «Μεγάλου Σορταρίσματος»), ο οποίος εδώ κρατά μόνον το ρόλο του παραγωγού, παραχωρώντας αυτούς των σεναριογράφου και σκηνοθέτη στον Σον Άντερς. Δημιουργός χοντροκομμένων κωμωδιών (σενάρια στο «Ένα Τρελό Τρελό Τζακούζι» και «Οικογένεια Μίλερ», σενάριο και σκηνοθεσία στο «Αφεντικά για Σκότωμα 2»), ο τελευταίος πασάρει στους έμπειρους πρωταγωνιστές του μια προχειρογραμμένη φάρσα (αμήχανων) καταστάσεων, προσευχόμενος να κάνουν το θαύμα τους: Ο φιλότιμος κι ευαίσθητος Μπραντ προσπαθεί απεγνωσμένα να γίνει ο ιδανικός μπαμπάς για τα δυο μικρά παιδιά της γυναίκας του από προηγούμενο γάμο. Κι ενώ πιστεύει πως έχει πια αρχίσει να κερδίζει την εμπιστοσύνη τους, ο βιολογικός τους πατέρας, ένας cool τύπος που όλοι λατρεύουν, επιστρέφει. Το χαρισματικό ντουέτο κάνει ό,τι μπορεί, εκβιάζει τρεις τέσσερις αστείες στιγμές, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα παραμένει βαρετά προβλέψιμο.

ΗΠΑ. 2015. Διάρκεια: 101΄. Διανομή: UIP.

Περισσότερες πληροφορίες

Γύρισε ο Μπαμπάς

Daddy's Home
1
  • Κωμωδία
  • 2015
  • Διάρκεια: 96 '
  • Σον Άντερς

Ο φιλότιμος Μπραντ προσπαθεί απεγνωσμένα να γίνει ο ιδανικός μπαμπάς για τα δυο μικρά παιδιά της γυναίκας του από προηγούμενο γάμο. Κι ενώ πιστεύει πως έχει πια αρχίσει να κερδίζει την εμπιστοσύνη τους, ο βιολογικός τους πατέρας, ένας cool τύπος που όλοι λατρεύουν, επιστρέφει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.