Ο Άλβιν και η Παρέα του: Σκίουροι στο Δρόμο

0,5

Η χειρότερη και λιγότερο αστεία ταινία της δημοφιλούς παιδικής κινηματογραφικής σειράς.

Ο Άλβιν και η Παρέα του: Σκίουροι στο Δρόμο

Η χειρότερη και λιγότερο αστεία ταινία της δημοφιλούς παιδικής κινηματογραφικής σειράς.

Ο Άλβιν και η Παρέα του: Σκίουροι στο Δρόμο - εικόνα 1

Ύστερα από οκτώ χρόνια, τρεις ταινίες, περιπέτειες ως μαθητές, ποπ τραγουδιστές και ναυαγοί και εισπράξεις άνω του ενός δισ. δολαρίων, οι τρεις ευταμίες (είδος σκίουρου) επιστρέφουν δριμύτεροι για ένα κωμικό road movie. Αφορμή το ταξίδι του Ντέιβ στο Μαϊάμι για να κάνει πρόταση γάμου στη φιλενάδα του, κάτι που σημαίνει πως έφτασε η ώρα να τους παρατήσει. Έτσι, οι Άλβιν, Σάιμον και Θίοντορ ξεκινούν από το Λος Άντζελες για τη Φλόριντα θέλοντας να προλάβουν το κακό, το οποίο όμως, δυστυχώς για τους θεατές, ταξιδεύει πολύ γρηγορότερα.

Υπόδειγμα προχειροδουλειάς, η ταινία συνδέει προσχηματικά αυτόνομες σεκάνς τουριστικής περιπλάνησης με φόντο την Αλαμπάμα, το Τέξας ή τη Νέα Ορλεάνη και αναπαράγει άνοστα ανήλικα και συχνά «κάτω από τη μέση» αστεία, τα οποία διακόπτονται μόνο από μερικά ξενέρωτα χορευτικά (οι «The Chipettes» είναι πάλι εδώ). Κι αν κάποτε οι σλάπστικ σκηνές χάους το οποίο προκαλούν διαρκώς οι τρεις animated σκίουροι ήταν κατά στιγμές χαριτωμένες, εδώ είναι οι πλέον ανέμπνευστες και σαχλές ολόκληρου του –κουρασμένου– franchise.

ΗΠΑ. 2015. Διάρκεια: 92΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Άλβιν και η Παρέα του: Σκίουροι στο Δρόμο

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip
0,5
  • Οικογενειακή
  • 2015
  • Διάρκεια: 92 '
  • Γουόλτ Μπέκερ

Πιστεύοντας πως ο Ντέιβ πάει στο Μαϊάμι για να κάνει πρόταση γάμου στη φιλενάδα του και να τους παρατήσει, οι Άλβιν, Σάιμον και Θίοντορ ξεκινούν από το Λος Άντζελες για τη Φλόριντα θέλοντας να προλάβουν το κακό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.