Δείτε την «Επιστροφή» των 12 υποψηφιοτήτων με το αθηνόραμα club

Η κάρτα αθηνόραμα club σας πάει σινεμά με μόλις €5 ή ένα εισιτήριo για δύο άτομα (2 for 1) για να δείτε την οσκαρική περιπέτεια εκδίκησης του Αλεχάντρο Ινιάριτου

Δείτε την «Επιστροφή» των 12 υποψηφιοτήτων με το αθηνόραμα club

Μετά τον περσινό θρίαμβο του «Birdman», ο Μεξικάνος σκηνοθέτης Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου κάνει θεαματική «Επιστροφή» αυτήν την εβδομάδα στις αίθουσες. Η υπαρξιακή περιπέτεια επιβίωσης γυρίστηκε σε τρεις διαφορετικές χώρες, διπλασιάζοντας το αρχικό της κόστος. Το αποτέλεσμα, όμως, για τον απόλυτο περφεξιονίστα των καιρών μας Ινιάριτου είναι πραγματικά εντυπωσιακό, με την ερμηνεία του πρωταγωνιστή Λεονάρντο ντι Κάπριο να θεωρείται η καλύτερη της καριέρας του και τις 12 υποψηφιότητες να προοιωνίζονται μιαν ακόμη οσκαρική επιτυχία.

Δείτε την «Επιστροφή» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα club πληρώνοντας Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1 )! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα club εδώ.

Ακολουθεί το τρέιλερ της νέας ταινίας του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

7 ελληνικές χριστουγεννιάτικες ταινίες

Κωμικές, δραματικές ή αμιγώς γιορτινές, αυτές είναι μερικές από τις ελληνικές παραγωγές που προσπάθησαν να αποτυπώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
07/12/2025

Όλα όσα θα δούμε στο Athens Short Film Festival

Το φεστιβάλ έρχεται με επτά διαφορετικές θεματικές και 45 μικρού μήκους απ' όλο τον κόσμο.

Οι δραματικές ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά αυτή την εβδομάδα

Οι παραγωγές που παίζονται στις μεγάλες οθόνες της πόλης έως και την Τετάρτη 10/12.

Τι νέο βλέπουμε στα σινεμά αυτό το ΠΣΚ

Οι καινούριες ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 4/12, οι κριτικές, τα τρέιλερ και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις γι' αυτές.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (4-10/12)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Κάουτερ Μπεν Χανία: "Όσα συμβαίνουν στη Γάζα μάς κάνουν όλους Παλαιστίνιους"

Η βραβευμένη στη Βενετία σκηνοθέτρια της "Φωνής της Χιντ Ρατζάμπ" μιλάει για την κινηματογραφική διαχείριση ενός σοκαριστικού αληθινού ντοκουμέντου, το οποίο μετέτρεψε σε πολιτικό θρίλερ και σε μια ηχηρή αντιπολεμική κραυγή.

Μαρία Κομνηνού, ποια είναι τα must του 14ου Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας;

Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια μας παρουσιάζει τις προβολές και τις δράσεις που δεν πρέπει να χάσουμε τις πρώτες μέρες του φεστιβάλ.