Άνοιξαν οι αίθουσες του ανακαινισμένου Novacinema Odeon Μαρούσι

Οι τρεις αίθουσες των βορείων προαστίων ξανανοίγουν, ύστερα από εννιά χρόνια, ριζικά ανακαινισμένες και με τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής.

Άνοιξαν οι αίθουσες του ανακαινισμένου Novacinema Odeon Μαρούσι

H Odeon καλύπτοντας, εν μέρει, το κενό που άφησε πίσω του το κλείσιμο του Kosmopolis, αποφάσισε να επαναλειτουργήσει τις τρεις αίθουσες του κινηματογράφου Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας 215 – απέναντι από το άλσος Συγγρού) που ήταν για εννιά χρόνια ανενεργές. Η Odeon ανακαίνισε ριζικά και εξόπλισε με τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής τις τρεις αίθουσες, ανοίγοντας τις πόρτες του νέου plex των βορείων προαστίων τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου.

Οι τρεις αίθουσες του Novacinema Odeon Μαρούσι βρίσκονται πέντε λεπτά με τα πόδια από το πιο κεντρικό σημείο του Αμαρουσίου και τον σταθμό ΗΣΑΠ, και πάνω σε μια από τις πιο κεντρικές λεωφόρους της πρωτεύουσας (στάσεις «Σχολεία» και «Ηρώδου Αττικού» για τα λεωφορεία 500, 550, Α7, Χ14 και 446, 501, Α8).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Maricel: Η νέα ταινία του Ηλία Δημητρίου βραβεύτηκε στο Μάντσεστερ

Η τρίτη μεγάλου μήκους του Ηλία Δημητρίου απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας στο Manchester Film Festival 2026.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/04/2026

Μια ματιά στο πρόγραμμα του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου

Όσα ξέρουμε για το πλούσιο πρόγραμμα του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου που έρχεται τον Μάιο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σιλβέν Σομέ, ποιος είναι ο Μαρσέλ Πανιόλ και γιατί έζησε μια "Ζωή σαν Σινεμά";

Συναντήσαμε στις Κάννες τον υποψήφιο για τέσσερα Όσκαρ Γάλλο animator ("Το Τρίο της Μπελβίλ"), όπου μας μίλησε για το τελευταίο, νοσταλγικό και συγκινητικό κινούμενο σχέδιό του, φόρο τιμής σε ένα σπουδαίο και πολυσχιδή καλλιτέχνη.

"Η Θάλασσα τον Χειμώνα" έρχεται στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Η νέα ταινία του Νίκου Κορνήλιου μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα της στα φεστιβάλ της χώρας, έρχεται στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος για δύο ξεχωριστές προβολές. Πρωταγωνιστούν οι Αδελαϊδα Κατσίδε, Βαγγέλης Ρόκκος, Παρθενόπη Μπουζούρη και Δημήτρης Παπαγιάννης

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (02-08/04)

Όλες οι κορυφαίες ταινίες που δεν θέλετε να χάσετε στη μεγάλη οθόνη αυτή την εβδομάδα.

Μετά την Σπασμένη Φλέβα, άλλη μια ελληνική ταινία βραβεύεται στο Σαν Φρανσίσκο

Ο "Κόκορας" του Τάσου Γερακίνη "πετάει", κατακτώντας Βραβείο Κοινού από το 23ο Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαν Φρανσίσκο. Η ταινία κυκλοφορεί στα Ελληνικά σινεμά από την TFG

Στην Εύη Καλογηροπούλου αρέσει να βγάζει τα πράγματα από το πλαίσιό τους

Με εικαστικό παρελθόν και δυο βραβευμένες διεθνώς μικρού μήκους, η σκηνοθέτιδα του "Gorgona" μιλάει για την τολμηρή, σέξι και κοινωνικά αλληγορική φαντασία της, η οποία ανακατεύει αυθάδικα και πρωτότυπα τα κινηματογραφικά είδη.