Νέο τρέιλερ για τους ταραντινικούς «Μισητούς 8»: Χιόνι, αίμα και άγριο πιστολίδι

Το ολοκαίνουργιο οπτικό υλικό μας παρουσιάζει τα οκτώ πρόσωπα του γουέστερν που ετοίμασε ο δαιμόνιος Κουεντίν Ταραντίνο.

Νέο τρέιλερ για τους ταραντινικούς «Μισητούς 8»: Χιόνι, αίμα και άγριο πιστολίδι

Δεύτερο γουέστερν στη σειρά για τον πιστό στο μεταμοντέρνο σινεμά των ειδών 52χρονο auteur, ο οποίος αποσύρθηκε από το σχέδιο όταν το πλήρες σενάριο της ταινίας διέρρευσε στο διαδίκτυο. Τελικά επέστρεψε ύστερα από μερικούς μήνες με τις απαραίτητες αλλαγές («ειδικά στο φινάλε»), ένα καστ γεμάτο γνώριμα πρόσωπα και καλτ φιγούρες, πρωτότυπη μουσική από τον Ένιο Μορικόνε και μια ιστορία απληστίας, προκατάληψης, βίας και ματωμένης εκδίκησης στο μετεμφυλιακό Ουαϊόμινγκ. Εκεί, μια ομάδα κυνηγών επικηρυγμένων μαζί με ένα υποψήφιο «θήραμά» τους, βρίσκονται αποκλεισμένοι σε ένα απομονωμένο ορεινό καταφύγιο. Γυρισμένο σε φιλμ 70 mm (η πρώτη ταινία εδώ και μισό αιώνα), το «Μισητοί 8» θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένη διανομή σε 50 αμερικανικές αίθουσες με τον ανάλογο εξοπλισμό προτού απλωθεί ψηφιακά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Το νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε παρουσιάζει- με φόντο χιόνι, αίμα και άγριο πιστολίδι- τα οκτώ πρόσωπα του γουέστερν. Όπως δείχνουν οι πρώτες εικόνες ο Κουεντίν Ταραντίνο, πιθανότατα, έχει ετοιμάσει ένα φιλμ-δωματίου ή μάλλον ένα γουέστερν-δωματίου που μοιάζει με ένα «Reservoir Dogs» που φορά καουμπόικα καπέλα και σπιρούνια. Να θυμίσουμε ότι στους «Μισητούς 8» πρωταγωνιστούν οι Τσάνινγκ Τέιτουμ, Σάμιουελ Τζάκσον, Κερτ Ράσελ, Τιμ Ροθ, Τζένιφερ Τζέισον Λι.

Η νέα ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο κυκλοφορεί την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου του 2016. Δείτε παρακάτω το καινούργιο τρέιλερ των «Μισητών 8»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ουρές στις αίθουσες για το "Μην Ανοίγεις την Πόρτα"

Εντυπωσιακότατη πρεμιέρα για το θρίλερ των Unboxholics, το οποίο έκοψε 27.000 εισιτήρια την πρώτη μέρα προβολής του, ενώ έχει σημειώσει ρεκόρ προπωλήσεων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
27/04/2024

Τι έμεινε από την τελετή απονομής του βραβείου κοινού LUX, πέρα από την υποχρέωση ψήφου στις επικείμενες Ευρωεκλογές;

Μια χούφτα αξιόλογες ταινίες με κοινωνικό πρόσημο, μια ψαλμωδία στα Εσθονικά και μια σημαία με τα αστεράκια της ΕΕ.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.