Χωρίς Διέξοδο

0,5

Αποικιοκρατικής λογικής, οικογενειακών αξιών και back to the ’80s ύφους εξωτική περιπέτεια επιβίωσης.

Χωρίς Διέξοδο

Αποικιοκρατικής λογικής, οικογενειακών αξιών και back to the ’80s ύφους εξωτική περιπέτεια επιβίωσης.

Χωρίς Διέξοδο - εικόνα 1

Ρουτινιάρης σκηνοθέτης ταινιών τρόμου («Καραντίνα», «Devil», «As Above, so Below»), ο Τζον Έρικ Ντόουντλ αλλάζει κινηματογραφικό είδος και βγάζει εισιτήριο για Ταϊλάνδη (μια χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας που συνορεύει με το Βιετνάμ στο σενάριο). Εκεί μετακομίζει μαζί με την οικογένειά του ο μηχανικός Τζακ Ντουάιερ, για να δουλέψει σε μια αμερικανικών συμφερόντων επιχείρηση. Μόλις όμως φτάνει στο ξενοδοχείο του, εμφύλιος πόλεμος ξεσπά και οι αντάρτες που καταλαμβάνουν την πόλη εκτελούν κάθε ξένο που πέφτει στα χέρια τους.

Ένα ατελείωτο κυνηγητό σε διαδρόμους, δωμάτια, ταράτσες, δρόμους και ποτάμια ξεκινά, με τους αιμοδιψείς επαναστάτες να καταδιώκουν ανηλεώς τους ενωμένους σαν γροθιά και… αλεξίσφαιρους Ντουάιερ, σε βοήθεια των οποίων καταφτάνει ως από μηχανής μυστικός πράκτορας ένας φαινομενικά ρέμπελος τουρίστας (ο πιο γραφικός πεθαίνεις Πιρς Μπρόσναν). «Έχουν κι αυτοί τα δίκια τους πάντως», εξηγεί κάποια στιγμή ο παντογνώστης κατάσκοπος στον αθώο Αμερικανό οικογενειάρχη, ήρωα μιας εξωτικής περιπέτειας επιβίωσης αποικιοκρατικής λογικής, μελό οικογενειακών αξιών και back to the ’80s ύφους.

ΗΠΑ. 2015. Διάρκεια: 103΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Χωρίς Διέξοδο

No Escape
0,5
  • Περιπέτεια
  • 2015
  • Διάρκεια: 103 '
  • Τζον Έρικ Ντόουντλ

Ο μηχανικός Τζακ Ντουάιερ μετακομίζει στη νοτιοανατολική Ασία για να δουλέψει σε μια αμερικανικών συμφερόντων επιχείρηση. Μόλις όμως φτάνει στο ξενοδοχείο του, εμφύλιος πόλεμος ξεσπά και οι αντάρτες που καταλαμβάνουν την πόλη εκτελούν κάθε ξένο που πέφτει στα χέρια τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.