Το «Επικίνδυνες Αποστολές: Μυστικό Έθνος» τρέχει με... χίλια στο αμερικανικό box office

Η πέμπτη ταινία των «Επικίνδυνων Αποστολών» έσπασε ταμεία το περασμένο τετραήμερο φτάνοντας στα 55,5 εκατ. δολάρια, με το νέο «Τρελό Θηριοτροφείο» να ακολουθεί.

Το «Επικίνδυνες Αποστολές: Μυστικό Έθνος» τρέχει με... χίλια στο αμερικανικό box office

Η πέμπτη ταινία των «Επικίνδυνων Αποστολών» έσπασε ταμεία το περασμένο τετραήμερο φτάνοντας στα 55,5 εκατ. δολάρια, με το νέο «Τρελό Θηριοτροφείο» να ακολουθεί.

Το «Επικίνδυνες Αποστολές: Μυστικό Έθνος» τρέχει με... χίλια στο αμερικανικό box office - εικόνα 1

Παρότι έχει κλείσει αισίως τα 53, ο Τομ Κρουζ παραμένει ένα από τα πιο εμπορικά ονόματα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στο Χόλιγουντ. Το άνοιγμα της πέμπτης ταινίας των «Επικίνδυνων Αποστολών», με τίτλο «Μυστικό Έθνος», το αποδεικνύει περίτρανα. Με 55,5 εκατ. δολάρια ο Τομ Κρουζ παίρνει την εκδίκησή του από όσους τον θεωρούσαν ξεγραμμένο... Η high tech περιπέτεια, η οποία έχει 150 εκατ. δολάρια προϋπολογισμό, προβλήθηκε σε 4.000 αίθουσες στην Αμερική, δικαιώνοντας έτσι απόλυτα την επιλογή της Paramount για ένα επιθετικό άνοιγμα.

Συγκρατημένο ήταν το ξεκίνημα για την αναβίωση του κωμικού θρύλου των ’80s «Το Τρελό Θηριοτροφείο: Η Νέα Γενιά» με πρωταγωνιστές τους Εντ Χελμς («The Hangover») και Κριστίνα Άπλγκεϊτ («Παντρεμένοι με Παιδιά») με 14,7 εκατ. δολάρια. Από την άλλη, το υπερηρωικό «Ant-Man» συνεχίζει την αθόρυβη εισπρακτική πορεία του (με 12,8 εκατ. στα 132,3), ενώ τα «Minions» εξακολουθούν να ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους και να παραμένουν στην πρώτη πεντάδα του box office για τέταρτη σερί εβδομάδα (με 12,4 εκατ. στα 287,6).

Η κωμωδία «Pixels» βρέθηκε σε ελεύθερη πτώση τη δεύτερη εβδομάδα προβολής της (μείωση 56,3%) φτάνοντας μετά βίας τα 45,7 εκατ. εισπράξεις σε δέκα ημέρες! Το «Κατακούτελα», από την άλλη, δείχνει αξιοσημείωτη σταθερότητα (με 9,6 εκατ. στα 79,6), αντίθετα από τον «Αριστερόχειρα», ο οποίος ξεμένει πλέον από εισπρακτικές δυνάμεις (με 7,6 εκατ. στα 31,7). Από το περιορισμένο κύκλωμα κρατάμε την εκπληκτική επίδοση του «The End of the Tour», του κινηματογραφικού φόρου τιμής στον αυτόχειρα Αμερικανό συγγραφέα Ντέιβιντ Φόστερ Γουάλας, που έκανε 123.000 δολάρια μόνο σε τέσσερις αίθουσες!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.