Νέο, καταιγιστικό τρέιλερ για τον Τζέιμς Μποντ

Τέσσερις μήνες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του, το «Spectre» μας ανεβάζει την προσμονή με ένα καινούριο, αποκαλυπτικό τρέιλερ.

Νέο, καταιγιστικό τρέιλερ για τον Τζέιμς Μποντ

Τέσσερις μήνες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του, το «Spectre» μας ανεβάζει την προσμονή με ένα καινούριο, αποκαλυπτικό τρέιλερ.

Νέο, καταιγιστικό τρέιλερ για τον Τζέιμς Μποντ - εικόνα 1

«Τι έγινε Τζέιμς; Είπαν ότι ξόφλησες». Η απάντηση του διασημότερου μυστικού πράκτορα στην ατάκα της Μονιπένι είναι ένα ολοκαίνουριο και χορταστικό τρέιλερ της 24ης κινηματογραφικής περιπέτειάς του, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου. Το «Spectre» είναι η δεύτερη και τελευταία σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου ταινία της σειράς που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος με Όσκαρ Σαμ Μέντες, πιθανότατα η τελευταία και του ίδιου του Ντάνιελ Κρεγκ. Μέχρι να μας λυθούν οριστικά οι απορίες, όμως, δείτε τη δράση να απογειώνεται στο Μεξικό, το Λονδίνο και τις χιονισμένες, απολαύστε τα Bond girls Μόνικα Μπελούτσι και Λεά Σεϊντού, γκαζώστε με την νέα Aston Martin (0 - 100 χιλιόμετρα σε 3,2 δευτερόλεπτα) και τρομάξτε με τον απειλητικό Κριστόφ Βαλτς, το μεγαλύτερο εχθρό που έχει συναντήσει ο Μποντ στην καριέρα του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
02/05/2024

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.

Η σχέση του συγγραφέα Πολ Όστερ με τον κινηματογράφο

Θυμόμαστε τα βιβλία του εμβληματικού συγγραφέα που έγιναν ταινίες αλλά και τα φιλμ που ο ίδιος σκηνοθέτησε.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά το καλοκαίρι

Χαρτογραφούμε το τοπίο των κυκλοφοριών που πρόκειται να μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.