Ο Κιτρινομύτης σε Τρελές Πτήσεις

2,5

Συμβατικό, αλλά τρυφερό animation ανήλικου target group, σκηνοθετημένο από έναν συνεργάτη των Γουές Άντερσον και Τιμ Μπάρτον.

Ο Κιτρινομύτης σε Τρελές Πτήσεις

Ένα ορφανό και φοβισμένο πουλί υπόσχεται στον βαριά τραυματισμένο αρχηγό ενός σμήνους αποδημητικών πτηνών να τα οδηγήσει από τη βόρεια Ευρώπη στην Αφρική. Συμβατικό, αλλά τρυφερό animation ανήλικου target group, σκηνοθετημένο από έναν συνεργάτη των Γουές Άντερσον και Τιμ Μπάρτον.

Ο Κιτρινομύτης σε Τρελές Πτήσεις - εικόνα 1

S toryboard artist στο «Frankenweenie» του Τιμ Μπάρτον και στον «Απίθανο Κύριο Φοξ» του Γουές Άντερσον, ο Ιταλός Κρίστιαν ντε Βίτα περνά πρώτη φορά πίσω από την κάμερα για ένα πολύ συμβατικό σε σχέση με την προϊστορία του, αλλά τρυφερό στην καρδιά του animation, το οποίο απευθύνεται κυρίως στο προεφηβικό κοινό.

Αν και απλό, το ψηφιακό «σκίτσο» του είναι ιδιαίτερο κι ενδιαφέρον, όμως η ιστορία του ορφανού και φοβισμένου πουλιού που υπόσχεται στον βαριά τραυματισμένο αρχηγό ενός σμήνους αποδημητικών πτηνών να τα οδηγήσει από τη Βόρεια Ευρώπη στην Αφρική αναπτύσσεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη. Το πρώτο μέρος του φιλμ είναι διασκεδαστικότερο, οι περισσότεροι χαρακτήρες χαριτωμένοι και ο μικρός, δειλός μα καλόκαρδος ήρωας που κάνει τα πάντα για να ενταχτεί σε μια οικογένεια πραγματικά αξιαγάπητος.

Γαλλία, Βέλγιο. 2014. Διάρκεια: 90΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Κιτρινομύτης σε Τρελές Πτήσεις

Yellowbird
2,5
  • Animation
  • 2014
  • Διάρκεια: 90 '
  • Κριστιάν Ντε Βίτα

Ένα ορφανό και φοβισμένο πουλί υπόσχεται στον βαριά τραυματισμένο αρχηγό ενός σμήνους αποδημητικών πτηνών να τα οδηγήσει από τη βόρεια Ευρώπη στην Αφρική.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".