«Εξολοθρευτής Γένεsys»: Υou're with the... Arnie now

Η επιστροφή της θρυλικής sci fi σειράς φέρνει και πάλι τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ στο ρόλο που εκτόξευσε την καριέρα του. Ο Αυστριακός σταρ και οι τρεις νέοι συμπρωταγωνιστές του μπαίνουν στο μικροσκόπιο του «α».

«Εξολοθρευτής Γένεsys»: Υou're with the... Arnie now

Η επιστροφή της θρυλικής sci fi σειράς φέρνει και πάλι τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ στο ρόλο που εκτόξευσε την καριέρα του. Ο Αυστριακός σταρ και οι τρεις νέοι συμπρωταγωνιστές του μπαίνουν στο μικροσκόπιο του «α».

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Once a Terminator, Always a Terminator

«Εξολοθρευτής Γένεsys»: Υou're with the... Arnie now - εικόνα 1

1. Στον πρώτο «Εξολοθρευτή» (1984) ο Τζέιμς Κάμερον τον προόριζε αρχικά για το ρόλο του Κάιλ Ρις. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι μετά θα έπρεπε να βρει έναν πιο ογκώδη ηθοποιό για να ενσαρκώσει το φονικό ρομπότ. Και όπως καταλαβαίνετε, αυτό ήταν αδύνατο.

2. Μετά την επιτυχία της πρώτης περιπέτειας, ο «Άρνι» μετατράπηκε από κακό σε φύλακα ­άγγελο της Σάρα στο σίκουελ και στις ταινίες που ακολούθησαν. Απών ήταν στο «Εξολοθρευτής: Η Σωτηρία» (2009) λόγω ανειλημμένων ­πολιτικών υποχρεώσεων. Μόνον ένα ολόγραμμά του θύμιζε το παρελθόν...

3. Ο Σβαρτζενέγκερ ανακοίνωσε την επιστροφή του στο ρόλο του Εξολοθρευτή πριν από δύο χρόνια. Στο «Εξολοθρευτής: Γένεsys» έχει πλέον μετατραπεί σε πατρική φιγούρα για τη Σάρα Κόνορ, μεγαλώνοντάς τη μετά τη δολοφονία των γονιών της. Οι παιδαγωγικές μέθοδοι που χρησιμοποίησε σίγουρα διαφέρουν από αυτές του Σάμερχιλ.

Join The... Arnie. Το νεανικό καστ της περιπέτειας

«Εξολοθρευτής Γένεsys»: Υou're with the... Arnie now - εικόνα 2

Τζάι Κόρτνεϊ
Ο 29χρονος αρρενωπός και σωματώδης Αυστραλός σταρ είναι ένα από τα πουλέν του Χόλιγουντ, έχοντας μπει ήδη στην αμερικανική A-list. Ο Έρικ της «Τριλογίας της Απόκλισης» μετατρέπεται τώρα σε στρατιώτη Κάιλ Ρις, φτιάχνοντας έτσι ένα ultra sexy δίδυμο με την Κλαρκ.

«Εξολοθρευτής Γένεsys»: Υou're with the... Arnie now - εικόνα 3

Εμίλια Κλαρκ
Δεν χρειάστηκε να ψάξουν πολύ για να βρουν μια όμορφη και τσαμπουκαλεμένη ηθοποιό που θα γινόταν η Σάρα Κόνορ της νέας γενιάς. Η δρακομάνα Καλίσι του «Game of thrones» ταίριαξε χωρίς πολλές περιστροφές στην παραπάνω περιγραφή. Η κληρονομιά της Λίντα Χάμιλτον, βέβαια, πέφτει βαριά πάνω της.

«Εξολοθρευτής Γένεsys»: Υou're with the... Arnie now - εικόνα 4

Τζέισον Κλαρκ
Κι άλλος Αυστραλός στο καστ του «Εξολοθρευτής: Γένεsys», το οποίο έχει μετατραπεί σε downunder υπόθεση. Έχοντας σταθερή ανοδική πορεία, ο 45χρονος ηθοποιός (μαγικό αντιγηραντικό φίλτρο πίνει;) ερμηνεύει τον Τζον Κόνορ. Τώρα, το αν είναι καλός ή κακός είναι άλλη υπόθεση.

Περισσότερες πληροφορίες

Εξολοθρευτής: Γένεsys

Terminator: Genisys
2
  • Περιπέτεια
  • 2015
  • Διάρκεια: 126 '
  • Άλαν Τέιλορ

Από ένα μέλλον όπου, μετά την καταστροφή, οι άνθρωποι καταφέρνουν να νικήσουν τελικά τις μηχανές, ο αρχηγός τους Τζον Κόνορ στέλνει το πρωτοπαλίκαρό του Κάιλ Ρις στο Λος Άντζελες του 1984 για να προστατεύσει τη μητέρα του και να σώσει το αύριο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".