Τρέιλερ «Bridge Of Spies»: Ο Νέος Σπίλμπεργκ είναι εδώ με τον Τομ Χανκς πρωταγωνιστή

Οι πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουργιο κατασκοπικό θρίλερ που υπογράφει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές.

Τρέιλερ «Bridge Of Spies»: Ο Νέος Σπίλμπεργκ είναι εδώ με τον Τομ Χανκς πρωταγωνιστή

Τι καλύτερο από μια νέα ταινία στα σκαριά από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ; Η καινούργια του ταινία είναι ένα κατασκοπικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς στο ρόλο ενός δικηγόρου (Τζέιμς Ντόνοβαν), τον οποίο ανάγκασε η αμερικανική κυβέρνηση κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου να υπερασπιστεί ένα Ρώσο κατάσκοπο στο δικαστήριο. Όλοι στρέφονται εναντίον του δικηγόρου και της οικογένειάς του. Στην πραγματικότητα όμως, αποστολή του Τομ Χανκς δεν είναι αυτή…

Το τρέιλερ του «Bridge Of Spies», που μόλις κυκλοφόρησε, εντείνει την ανυπομονησία μας, αφού η ταινία έχει την υπογραφή των μάστερ του είδους: Οι αδελφοί Κοέν υπογράφουν, μαζί με τον Ματ Τσάρμαν το σενάριο, ενώ πίσω από τις κάμερες βρίσκεται ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μετά το «Lincoln» του 2012. Τρία χρόνια είναι πολλά Στίβεν…

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ από το «Bridge Of Spies» που κυκλοφορεί στη χώρα μας στις 29 Οκτωβρίου του 2015



Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά το καλοκαίρι

Χαρτογραφούμε το τοπίο των κυκλοφοριών που πρόκειται να μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
01/05/2024

Χωρίς "Αντιπάλους" - 5 καυτά ερωτικά τρίγωνα του σινεμά

Μια λίστα ταινιών που πρέπει να δείτε αν ακόμα δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το throuple των Ζεντάγια - Μάικ Φάιστ - Τζος Ο’Κόνορ.

Αθηναϊκή πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ "Εμπρός: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο"

Ένα ντοκιμαντέρ της Άλκηστις Καφετζή για την αυτοδιαχείριση, τη πολυφωνία και την αντίσταση.

Τα ευρωπαϊκά βραβεία animation Emile Awards στο Animasyros 2024

Η μεγάλη γιορτή των ευρωπαϊκών βραβείων κινουμένων σχεδίων έρχεται ξανά για να βραβεύσει τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

Το ντοκιμαντέρ "Εκείνη τη μέρα" των Στρατή Βογιατζή και Δημήτρη Κούρτη στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Ένα φιλμικό δοκίμιο πάνω στη σχέση ανθρώπινου και μη ανθρώπινου κόσμου με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια τον Αύγουστο του 2021.

Ελληνικό box office: Οι θεατές "άνοιξαν την πόρτα"

Το θρίλερ των Unboxholics "Μην Ανοίγεις την Πόρτα" γέμισε τις αίθουσες και έκανε ρεκόρ ανοίγματος τετραημέρου, ξεπερνώντας κι αυτό της "Φόνισσας", με 81.666 θεατές.

Florian Fernandez, ο νέος επικεφαλής του "Short Film Hub"

Το φεστιβάλ φιλοδοξεί να συνδέσει ταλαντούχους σκηνοθέτες, σεναριογράφους και παραγωγούς με την διεθνή και την εγχώρια κινηματογραφική βιομηχανία.