Καυτή Καταδίωξη

0,5

Mια περιπετειώδης κωμωδία που γρήγορα μετατρέπεται σε ένα τραγελαφικό ανθρωποκυνηγητό γεμάτο χάρτινες σκηνές δράσεις, ακατάσχετη φλυαρία και σεξιστικούς αστεϊσμούς για το ενισχυμένο μπούστο της Βεργκάρα.

Καυτή Καταδίωξη

Η νευρωτική αστυνομικός Κούπερ μαζί με τη Λατίνα προστατευόμενη μάρτυρα Ντανιέλα Ρίβα αναγκάζονται να διασχίσουν το Τέξας κυνηγημένες από διεφθαρμένους μπάτσους και πάνοπλους κακοποιούς, σε μια περιπετειώδη κωμωδία που γρήγορα μετατρέπεται σε ένα τραγελαφικό ανθρωποκυνηγητό γεμάτο χάρτινες σκηνές δράσεις, ακατάσχετη φλυαρία και σεξιστικούς αστεϊσμούς για το ενισχυμένο μπούστο της Βεργκάρα.

Καυτή Καταδίωξη - εικόνα 1

Ρις Γουίδερσπουν και Σοφία Βεργκάρα μάλλον κάνουν εδώ αρνητικό ερμηνευτικό ρεκόρ καριέρας, υποδυόμενες με ξεκούρδιστη σλάπστικ διάθεση και καρτουνίστικη πειστικότητα ένα δήθεν αταίριαστο κινηματογραφικό δίδυμο. Η πρώτη ερμηνεύει την Κούπερ, μια νευρωτική αστυνομικό που έχει πάρει δυσμενή μετάθεση λόγω υπερβάλλοντος ζήλου. Τελείως αναπάντεχα, θα της ανατεθεί να συνοδεύσει την προστατευόμενη μάρτυρα Ντανιέλα Ρίβα σε ένα ταξίδι το οποίο μετατρέπεται αμέσως σε περιπέτεια. Μια ομάδα μαφιόζων σκοτώνει τον συνεργάτη της και πλέον η Κούπερ είναι αναγκασμένη να διασχίσει με την πληθωρική Λατίνα ολόκληρο το Τέξας, κυνηγημένη από διεφθαρμένους αστυνομικούς και πάνοπλους κακοποιούς.
Προτού ξεκινήσει το κωμικοτραγικό ανθρωποκυνηγητό στον αμερικανικό Νότο, η περιπετειώδης –ο θεός να την κάνει– κωμωδία έχει δείξει τα διαπιστευτήριά της, με τη Ρις Γουίδερσπουν να κυνηγά με όπλο στο δρόμο το αποτυχημένο ραντεβού της! Από εκεί και πέρα, η καθόλου «καυτή» καταδίωξη περιλαμβάνει μια σειρά από χάρτινες σκηνές δράσης, σεξιστικούς αστεϊσμούς για το ενισχυμένο μπούστο της Βεργκάρα, ακατάσχετη φλυαρία και «απροσδόκητες» καταστάσεις που δεν πείθουν ούτε τελειόφοιτο... δημοτικού.

ΗΠΑ. 2015. Διάρκεια: 87΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Καυτή Καταδίωξη

Hot Pursuit
0,5
  • Κωμωδία
  • 2015
  • Διάρκεια: 87 '
  • Αν Φλέτσερ

Η νευρωτική αστυνομικός Κούπερ μαζί με τη Λατίνα προστατευόμενη μάρτυρα Ντανιέλα Ρίβα αναγκάζονται να διασχίσουν το Τέξας κυνηγημένες από διεφθαρμένους μπάτσους και πάνοπλους κακοποιούς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.