Τρέιλερ «Black Mass»: Αγνώριστος Τζόνι Ντεπ σε ρόλο μαφιόζου

Μετά από ένα μεγάλο σερί αποτυχημένων επιλογών και ερμηνευτικών αστοχιών, ο 50χρονος σταρ δείχνει να δοκιμάζει κάτι εντελώς διαφορετικό…

Τρέιλερ «Black Mass»: Αγνώριστος Τζόνι Ντεπ σε ρόλο μαφιόζου

Δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά αν πρόκειται για ερμηνευτικό ντεφορμάρισμα ή σερί λανθασμένων επιλογών. Πάντως, είναι η πρώτη φορά που το στάτους του Τζόνι Ντεπ αμφισβητείται τόσο έντονα στην πολύχρονη καριέρα του. Οι τελευταίες πρωταγωνιστικές εμφανίσεις του στον «Κύριο Μορντεκάι», στην «Κυριαρχία», στον «Μοναχικό Καβαλάρη» και στο «Dark Shadows» ήταν τουλάχιστον κάτω του μετρίου. Θα μπορέσει ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού Τζόνι να ανακάμψει;

Οι πρώτες εικόνες από την καινούργια του ταινία «Black Mass» φανερώνουν την προσπάθεια του 50χρονου σταρ να κάνει κάτι διαφορετικό από τις προβλέψιμες, ημίτρελες -αλά Σπάροου- ερμηνείες του. Εδώ ο Τζόνι Ντεπ ερμηνεύει με απόλυτη σοβαρότητα τον Τζέιμς Γουάιτι Μπάλγκερ, έναν από τους διαβόητους εγκληματίες της Βοστόνης.

Το δράμα βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Γουάιτι. Αν και αδελφός γερουσιαστή, ο Μπάλγκερ ήταν ένας από τους πιο βίους εγκληματίες στην ιστορία της Νότιας Βοστώνης. Όταν μια οικογένεια μαφιόζων αρχίζει να εισβάλει στην δικιά του περιοχή, ο περιβόητος κακοποιός γίνεται πληροφοριοδότης του FBI για να την εξολοθρεύσει.

Σκηνοθέτης του «Black Mass» είναι ο Σκοτ Κούπερ που έχει στο αξιόλογο βιογραφικό του το οσκαρικό «Crazy Heart» και το «Σκουριασμένη Πόλη». Το μαφιόζικο δράμα πέρα από τον Τζόνι Ντεπ έχει στο σούπερ καστ του, τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ντακότα Τζόνσον, Κέβιν Μπέικον και Τζόελ Έγκερτον.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ από το «Black Mass» που κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".