To «Τετάρτη 04:45» του Αλέξη Αλεξίου στο διαγωνιστικό του Tribeca!

Το στιλάτο κοινωνικό θρίλερ που έχει για πρωταγωνιστή του τον Στέλιο Μάινα θα διαγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ της Αμερικής. Η ταινία κυκλοφορεί στις 12/3 στα σινεμά.

To «Τετάρτη 04:45» του Αλέξη Αλεξίου στο διαγωνιστικό του Tribeca!

Το «Τετάρτη 04:45» του Αλέξη Αλεξίου ταξιδεύει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη για να διαγωνιστεί σε μια από τις πιο hype κινηματογραφικές διοργανώσεις του πλανήτη. Το ελληνικό κοινωνικό θρίλερ θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ της Tribeca, το οποίο ίδρυσε το 2002 ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με αφορμή την 11/9, μετατρέποντάς το σε χρόνο ρεκόρ σε ένα από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά event του κόσμου.

Μάλιστα, το «Τετάρτη 04:45» θα διαγωνιστεί δίπλα σε παραγωγές με πρωτοκλασάτα ονόματα, όπως «The Adderall Diaries» με πρωταγωνιστές τους Τζέιμς Φράνκο και Εντ Χάρις, το «Franny» με τους Ρίτσαρντ Γκιρ και Ντακότα Φάνινγκ, αλλά και το «Meadowland» στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Ολίβια Γουάιλντ και Λουκ Γουίλσον.

Ο Αλέξης Αλεξίου μετά το ντεμπούτο του «Ιστορία 52», επιστρέφει με ένα στιλιζαρισμένο αθηναϊκό θρίλερ, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Στέλιος Μάινας, Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Τζουμάκης και Αδάμ Μπουσδούκος. Η ταινία μας μεταφέρει στους πρώτους μήνες της κρίσης τον Χειμώνα του 2010.

«Ο Στέλιος Δημητρακόπουλος έχει 32 ώρες πριν χάσει τα πάντα. Από το τζαζ μπαρ που με πολύ κόπο διατηρεί σε λειτουργία εδώ και χρόνια, μέχρι την ίδια του την οικογένεια. Ο Ρουμάνος γκάνγκστερ που του έχει δανείσει χρήματα, απαιτεί να εξοφληθεί το χρέος τώρα. Ο μεσολαβητής και πρώην φίλος του Στέλιου, τον υποχρεώνει σε διάφορα παράνομα θελήματα. Η σύζυγος σκέφτεται σοβαρά να τον εγκαταλείψει και ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες, σηκώνει επιτέλους το ανάστημα του. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, ο χρόνος τρέχει, και το έλατο στο σπίτι του Στέλιου πρέπει να στολιστεί».

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Τετάρτη 4:45» που κυκλοφορεί στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 12 Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.