Γιατί έμαθε ζίου ζίτσου και τζούντο ο Κιάνου Ριβς για το «John Wick»;

Ένα making of βίντεο αποκαλύπτει τους λόγους που ανάγκασαν τον 50χρονο Καναδό σταρ να ξεσκονίσει τις γνώσεις του στις πολεμικές τέχνες

Γιατί έμαθε ζίου ζίτσου και τζούντο ο Κιάνου Ριβς για το «John Wick»;

Η περιπέτεια «John Wick» έδωσε την ευκαιρία στον Κιάνου Ριβς να επιστρέψει στις εμπορικές επιτυχίες, κάνοντας 43 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις μόνον στην Αμερική. Ο 50χρονος Καναδός πρωταγωνιστεί στο περιπετειώδες θρίλερ των Τσαντ Σταέλσκι και Ντέιβιντ Λιτς, δυο έμπειρων στάντμεν που κάθισαν για πρώτη φορά στη σκηνοθετική καρέκλα.

Το φιλμ μας συστήνει τον Τζον Γουίκ έναν πρώην εκτελεστή της μαφίας που έχει αποσυρθεί από το επάγγελμα. Βαθιά απογοητευμένος από τον πρόσφατο θάνατο της γυναίκας του, ο συνταξιοδοτημένος κακοποιός ζει μια ήσυχη, μοναχική ζωή. Αποσυρμένος πέντε χρόνια από την ενεργό δράση, θα πέσει ένα βράδυ θύμα ληστείας από μια ομάδα κακοποιών που δεν γνωρίζουν την αληθινή του ταυτότητα. Το μοιραίο λάθος τους, όμως, δεν είναι ότι θα τον τραυματίσουν και θα κλέψουν το σπορ αυτοκίνητό του, αλλά ότι θα σκοτώσουν το μικρό σκυλάκι-δώρο της αγαπημένης του. Αποφασισμένος να εκδικηθεί πάση θυσία, ο Τζον δεν θα κάνει πίσω ούτε όταν μάθει πως αρχηγός των ληστών είναι ο γιος του πρώην αφεντικού του, ενός πανίσχυρου Ρώσου αρχιμαφιόζου.

Δείτε παρακάτω ένα making of βίντεο του «John Wick» με τις απαιτητικές σκηνές δράσης που ανάγκασαν τον Κιάνου Ριβς να ξεκινήσει μαθήματα ζίου ζίτσου και τζούντο. Η ταινία κυκλοφορεί από την Πέμπτη 26/2 στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".